2014.5 Škoda Fabia - Kezelési útmutató (in Hungarian) (196 pages)

Posted on 28 Jan, 2016 by Ethomp
Model: 2014.5 Škoda Fabia
File size: 13.59 MB


Other 2014.5 Škoda Fabia Manuals:


Letöltés Manual 2014.5 Škoda Fabia

Kézi Leírás
A kezelési útmutató felépítése (magyarázatok), a kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy a szükséges információkat könnyen és gyorsan megkereshesse és megkaphassa, ennek a kezelési útmutatónak a tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva, amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva.

Mindig a jobb oldalon alul van megadva, a fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt, minden iránymeghatározás, mint „bal oldal, „jobb oldal, „elöl, „hátul jármű, az értékek metrikus mértékegységekben vannak megadva.

 Egy fejezetben fontos információkat és biztonsági tudnivalókat tartalmazó szakaszra utalást jelöl, a szakasz folytatását jelzi következő oldalon, azokat a helyzeteket jelöli, amelyek esetén a járművel a lehető leghamarabb meg kell állni, a kijelzést jelöli MAXI DOT kijelzőben.

Ebben a kezelési útmutatóban a kijelző ábrázolásához a szegmenskijelző kijelzését használjuk, amennyiben az nincs másképp megadva, a legfontosabb megjegyzések a VIGYÁZAT felirattal vannak jelölve, vIGYÁZAT feliratok hívják fel a figyelmet a komoly baleseti, illetve sérülési, ez a Figyelem megjegyzés a járművet érhető lehetséges sérülésekre hívja fel.

A Környezet feliratú megjegyzés a környezetvédelemmel kapcsolatos tudnivalókra hívja fel a figyelmet, egy normál Megjegyzés a jármű működtetésére vonatkozó fontos információkra, Ön egy ŠKODA mellett döntött, köszönjük bizalmát, Ön egy a legmodernebb technikával és számos felszereltséggel rendelkező járművet kapott.

Olvassa el figyelmesen ezt a kezelési útmutatót, mivel ennek az útmutatónak az ismerete előfeltétele, a járművére vonatkozó esetleges kérdéseivel forduljon egy ŠKODA partnerhez, sok örömet és jó utat kívánunk ŠKODA autójával, a fedélzeti irodalomban a következő fogalmakat használjuk, amelyek a járművének szervizelésére vonatkoznak.

› „Szakszerviz - olyan szerviz, amely a ŠKODA márkájú járműveken szakszerű, egy ŠKODA szervizpartner, mind egy független szerviz, › „ŠKODA szervizpartner - egy szerviz, amely a szerződés szerint gyártó, › „ŠKODA partner - egy vállalkozás, amely a gyártó ŠKODA AUTO a.

És elvégzi azok szervizelését ŠKODA eredeti alkatrészek használatával és, ez a kezelési útmutató a jármű összes karosszériaváltozatára, valamint az összes hozzá tartozó modellváltozatra vonatkozik, az összes lehetséges felszereltségi változat le van írva úgy, hogy jelölve lennének többletfelszereltségként, a modellváltozattól vagy piactól függő felszereltségként, tehát a járművében nem található meg az összes felszereltségi elem, amelyek ebben a kezelési útmutatóban le vannak írva.

A járművének a felszereltségi állapota a járműhöz tartozó adásvételi szerződésére vonatkozik, az ábrák nem lényeges részletekben eltérhetnek a járművétől, ezek csak általános információkat nyújtanak, a jármű teljes típusengedélyezési száma jármű papírjaiban található, a kibocsátott széndioxid mennyisége grammban megtett kig/km-ben.

Egy kizárólag vagy túlnyomórészt áruszállításra kialakított, newtonméter, a motor nyomatékának mértékegysége, ebben a fejezetben a következő témákhoz talál információkat, ebben a szakaszban fontos információkat, tanácsokat és figyelmeztetéseket.

Talál a passzív biztonság témájával kapcsolatban, itt mindent összefoglaltunk, amit például a biztonsági övekről, légzsákokról, a gyerekülésekről és a gyerekek biztonságáról tudnia kell, ez a fejezet fontos tudnivalókat tartalmaz a vezető és az utasok számára.

A biztonsággal kapcsolatos további információkat, amelyek Önre és az, utasaira vonatkoznak, e kezelési útmutató következő fejezeteiben megtalálja, a teljes fedélzeti irodalomnak mindig a járműben kell lennie, először olvassa el és vegye figyelembe.

A saját és utastársai biztonsága érdekében minden utazás megkezdése előtt,  Győződjön meg arról, hogy a világítás és az irányjelző kifogástalanul működik,  Bizonyosodjon meg arról, hogy az ablaktörlő működése és az ablaktörlő lapátok állapota kifogástalan-e,  Győződjön meg arról, hogy minden ablak tiszta és biztosítható jó kilátás.

Vezetőként Öné a felelősség az összes utasért, befolyásolják, akkor az Önt és a közlekedés többi résztvevőjét veszélyezteti, ezért vegye figyelembe következő megjegyzéseket.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders