2014 Škoda Fabia - Kezelési útmutató (in Hungarian) (222 pages)

Posted on 28 Jan, 2016 by Maurice
Model: 2014 Škoda Fabia
File size: 12.72 MB


Other 2014 Škoda Fabia Manuals:


Letöltés Manual 2014 Škoda Fabia

Kézi Leírás
A kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy szükséges, információkat könnyen és gyorsan megkereshesse és megkaphassa, ennek a kezelési útmutatónak a tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva, amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva.

A fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt, minden iránymeghatározás, mint „bal oldal, „jobb oldal, „elöl, „hátul a jármű menetirányához viszonyított irányt határoz meg, az értékek metrikus mértékegységekben vannak megadva, egy fejezetben fontos információkat és biztonsági tudnivalókat tartalmazó szakaszra utalást jelöl.

A szakasz folytatását jelzi következő oldalon, azokat a helyzeteket jelöli, amelyek esetén a járművel a lehető leghamarabb meg kell állni, a kijelzést jelöli MAXI DOT kijelzőben, ebben a kezelési útmutatóban a kijelző ábrázolásához szegmenskijelző kijelzését.

Használjuk, amennyiben az nincs másképp megadva, a legfontosabb megjegyzések a VIGYÁZAT felirattal vannak jelölve, ez a Figyelem megjegyzés a járművet érhető lehetséges sérülésekre hívja fel a figyelmet (pl, a Környezet feliratú megjegyzés környezetvédelemmel kapcsolatos tudnivalókra.

Egy normál Megjegyzés a jármű működtetésére vonatkozó fontos információkra, a kiszállítás/első üzembe helyezés időpontjaa) (VIN), igazolom, hogy az adott járművet rendeltetésszerű állapotban átvettem és, megismertettek annak helyes kezelésével, valamint garanciális feltételekkel.

Ön egy ŠKODA mellett döntött, köszönjük bizalmát, Ön egy a legmodernebb technikával és számos felszereltséggel rendelkező járművet kapott, el figyelmesen ezt a kezelési útmutatót, mivel ennek az útmutatónak az ismerete előfeltétele jármű helyes, a járművére vonatkozó esetleges kérdéseivel forduljon egy ŠKODA partnerhez.

Sok örömet és jó utat kívánunk ŠKODA autójával, a fedélzeti irodalomban a következő fogalmakat használjuk, amelyek a járművének szervizelésére vonatkoznak, › „Szakszerviz - olyan szerviz, amely a ŠKODA márkájú járműveken szakszerű, ŠKODA szervizpartner, mind egy független szerviz.

› „ŠKODA szervizpartner - egy szerviz, amely a szerződés szerint gyártó ŠKODA, végez a ŠKODA márkájú járműveken és ŠKODA eredeti alkatrészeket ad el, › „ŠKODA partner - egy vállalkozás, amely a gyártó ŠKODA AUTO a, értékesítőpartnere által minősített, ŠKODA márkájú új járműveket ad el, és elvégzi azok szervizelését ŠKODA eredeti alkatrészek használatával és ŠKODA.

Ez a kezelési útmutató a jármű összes karosszériaváltozatára, valamint az összes hozzá tartozó modellváltozatra vonatkozik, az összes lehetséges felszereltségi változat le van írva úgy, hogy jelölve lennének többletfelszereltségként, a modellváltozattól vagy piactól függő felszereltségként, tehát a járművében nem található meg az összes felszereltségi elem, amelyek, ebben a kezelési útmutatóban le vannak írva.

A járművének a felszereltségi állapota a járműhöz tartozó adásvételi szerződésére vonatkozik, az ábrák nem lényeges részletekben eltérhetnek a járművétől, ezek csak általános információkat nyújtanak, kellékhiányosság és ŠKODA garancia az új, a ŠKODA partnere eladóként jótáll az új ŠKODA gépjárművén a kellékhiányossággal szemben, a ŠKODA eredeti alkatrészekért és ŠKODA eredeti tartozékokért.

Összhangban a törvényi előírásokkal és az adásvételi szerződéssel, a kellékhiányosságból kiindulva adja Önnek a ŠKODA AUTO a, a ŠKODA garancia keretében a ŠKODA AUTO a, › Azoknak a sérüléseknek a javítása, amelyek a ŠKODA garancia kezdetétől számított két éven belül járművén fellépnek.

› Azoknak a fényezési sérüléseknek a javítása, amelyek a ŠKODA garancia kezdetétől számított három éven belül járművén fellépnek, › Az átrozsdásodások javítása a karosszérián, amelyek a garancia kezdetétől számított tízenkét éven belül lépnek fel a járművén, karosszérialemezek belső oldala felől a külső oldala felé keletkeznek, a garancia kezdete az az időpont, amikor az első vásárló járművet ŠKODA.

Partnertől a vásárlás következtében átveszi vagy az első üzembe helyezés dátuma, a hiányosságok javítása cserével vagy a hiányos alkatrészek javításával történhet, a kicserélt alkatrészek ŠKODA szervizpartner tulajdona, további igények a ŠKODA garanciából nem származtathatók.

Származtatható igény csereszállításra, nincs visszalépési jog, nem lehet igény egy, csereautó biztosítására a javítás idejére és kárpótlásra, amennyiben a ŠKODA járművét az Európai Gazdasági Közösség egyik országában.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders