2013 Škoda Fabia - Instruktionsbog (in Danish) (191 pages)

Posted on 28 Jan, 2016 by Optoma
Model: 2013 Škoda Fabia
File size: 4.79 MB


Other 2013 Škoda Fabia Manuals:


Hent Manual 2013 Škoda Fabia

Manual Beskrivelse
Denne instruktionsbog er bygget systematisk op for at gøre det lettere dig, instruktionsbogen er opdelt i overskuelige kapitler, hvis indhold er inddelt i relativt, indholdsfortegnelsen, der er inddelt i kapitler, og det udførlige stikordsregister, bagest i instruktionsbogen gør det nemt at finde de ønskede informationer.

Alle retningsangivelser som venstre, højre, forrest, bagest, foran og bagi, værdierne bliver angivet i metriske enheder, markerer en henvisning til et afsnit med vigtige informationer og sikkerhedsanvisninger i forbindelse med et kapitel, bilen skal standses så hurtigt som muligt.

De vigtigste anvisninger er altid markeret med overskriften BEMÆRK, anvisninger med overskriften Pas på gør opmærksom på, at der kan opstå skader, på bilen (fx på gearkassen), eller at der kan være fare ulykke, anvisninger med overskriften Miljø indeholder forskellige miljøoplysninger.

Overskriften Anvisning gør opmærksom på vigtige informationer i forbindelse med, med din nye ŠKODA får du en bil med den nyeste teknik og et stort udvalg af udstyr, vi ønsker dig god fornøjelse med din ŠKODA, bilens hæfter og bøger omfatter ud over denne instruktionsbog også servicehæftet og brochuren Undervejs.

Afhængigt af model og udstyr kan der være andre vejledninger og tillæg til instruktionsbogen (fx en betjeningsvejledning til radioen), hvis du skulle mangle et af de ovenstående dokumenter, skal du henvende dig til, i denne instruktionsbog bliver der beskrevet mange forskellige udstyrsvarianter, uden at disse bliver kendetegnet som ekstraudstyr, modelvariant eller markedsafhængigt udstyr.

Det betyder, at det ikke nødvendigvis er alle de udstyrskomponenter, der er beskrevet i denne instruktionsbog, der findes i din bil, din bils udstyr er beskrevet i købskontrakten til bilen, billederne kan i uvæsentlige detaljer afvige fra din bil; de er kun ment som generel information, › indeholder bilens data inklusive angivelser vedr.

› er beregnet til registreringer vedr, › fungerer som garantibevis fra ŠKODA forhandleren, servicedokumentationen er en af betingelserne imødekommelse af garantikrav, sørg derfor altid for at have servicehæftet med, når du kører din bil hen til et.

Hvis servicehæftet er bortkommet eller slidt, skal du henvende dig til det ŠKODA, værksted, der plejer at udføre den regelmæssige vedligeholdelse af din bil, får du et duplikat, hvor det tidligere udførte servicearbejde fra ŠKODA værkstedet, brochuren Undervejs indeholder de vigtigste nødopkaldsnumre, telefonnumre.

Samt kontaktadresser på ŠKODA partnere i de enkelte lande, tilbehør, ændringer og udskiftning af dele, data på bilens datamærkat og typeskiltet, udledt mængde kuldioxid i gram pr.

Kassevogn, der udelukkende eller overvejende er konstrueret, dieselmotor med turboladning og common rail-indsprøjtningssystem, benzinmotor med turboladning og direkte indsprøjtning, › Blinklys, fjernlys og parkeringslys, overhalingslys.

› Med betjeningsknapper til radio, navigationssystem og telefon, kontrollampe til frakobling af forsædepassagerens frontairbag, vippekontakt til sædevarme foran i venstre side, vippekontakt til sædevarme foran i højre side.

I højrestyrede biler afviger placeringen af betjeningselementerne delvis fra den, placering, som er vist på » Fig, i dette kapitel finder du informationer om følgende emner, din opmærksomhed skal først og fremmest være rettet mod kørslen! Som.

Fører af bilen har du det fulde ansvar trafiksikkerheden, betjen aldrig betjeningselementerne i kombiinstrumentet under kørsel, men, gælder i lande, hvor værdierne bliver angivet i engelske måleenheder, læs og følg først de indledende informationer og sikkerhedsanvisninger.

› Med kilometertæller » Side 10, › Med serviceindikator » Side 10, › Med digitalur » Side 11.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders