2013 Škoda Fabia - Handleiding (in Dutch) (200 pages)

Posted on 27 Jan, 2016 by Gideon
Model: 2013 Škoda Fabia
File size: 4.84 MB


Other 2013 Škoda Fabia Manuals:


Downloaden Handleiding 2013 Škoda Fabia

Manual Beschrijving
Dit instructieboekje is systematisch opgebouwd, om zo het vinden van de benodigde informatie te vergemakkelijken, de tekst in dit instructieboekje is in relatief korte paragrafen ingedeeld, die in overzichtelijke hoofdstukken zijn samengevat, de in hoofdstukken ingedeelde inhoudsopgave en de uitgebreide trefwoordenlijst aan het einde van het instructieboekje helpen u de gewenste informatie snel, alle richtingsinformatie, zoals "links", "rechts", "voor", "achter", heeft betrekking op.

De waarden worden metrische eenheden weergegeven, verwijst binnen een hoofdstuk naar een paragraaf met belangrijke informatie en veiligheidsaanwijzingen, markeert het einde van een paragraaf, geeft aan dat de paragraaf op de volgende pagina wordt voortgezet.

Geeft situaties aan waarin de wagen zo snel mogelijk tot stilstand dient, de belangrijkste aanwijzingen zijn voorzien van de titel ATTENTIE, een Voorzichtig-aanwijzing wijst u op mogelijke schade aan uw wagen (bijvoorbeeld schade aan de versnellingsbak) of op algemene gevaren voor ongevallen, een Milieu-aanwijzing wijst u op het behoud van het milieu.

Een normale aanwijzing wijst u op belangrijke informatie bij het gebruik van uw, u heeft gekozen voor een ŠKODA Hartelijk dank voor uw vertrouwen, u heeft een wagen met de modernste techniek en talrijke uitrustingen aangeschaft, daarom aandachtig doorlezen omdat dit een voorwaarde vormt voor een juiste bediening van de wagen.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met een ŠKODA Servicepartner, wij wensen u veel plezier met uw ŠKODA en te allen tijde een goede reis, het "Serviceplan" en de brochure "Hulp onderweg", bovendien kunnen afhankelijk van type en uitrustingsniveau nog andere instructieboekjes en aanvullingen op het instructieboekje aanwezig zijn (bijvoorbeeld radio-instructieboekje).

Wanneer u een van bovengenoemde documenten mist, neem dan contact op met, in dit instructieboekje worden altijd alle uitrustingsvarianten beschreven, zonder, dat deze als meeruitvoering, modelvariant marktafhankelijke uitrusting worden, daarom hoeven in uw wagen niet alle uitrustingscomponenten die in dit instructieboekje worden beschreven, aanwezig te zijn.

De uitrustingsomvang van uw wagen heeft betrekking op het koopcontract van, de afbeeldingen kunnen op kleine details afwijken van uw wagen; zij zijn slechts, als algemene informatie op te vatten, › bevat de wagengegevens inclusief de informatie over de uitgevoerde servicewerkzaamheden.

› is bedoeld voor het bewijs van uitgevoerde service-werkzaamheden, › is bedoeld voor aantekeningen betreffende de mobiliteitsgarantie (geldt alleen, › dient als garantiebewijs voor de ŠKODA Servicepartner, het bewijs van uitgevoerde servicewerkzaamheden vormt een van de voorwaarden voor garantie-aanspraken.

Daarom altijd het Serviceplan overleggen als u uw wagen naar een ŠKODA erkend, als u het Serviceplan bent verloren of als dit versleten is, wendt u zich dan tot de, ŠKODA erkend reparateur die het regelmatige onderhoud aan uw wagen uitvoert, hier krijgt u een duplicaat van het document, waarin alle tot op heden uitgevoerde servicewerkzaamheden door de ŠKODA erkend reparateur gedocumenteerd.

De brochure Hulp onderweg bevat de belangrijkste noodnummers, telefoonnummers en contactadressen van de ŠKODA importeurs de afzonderlijke landen, variabele vloer van de bagageruimte (Combi), verzorging en reiniging van de wagen, tips om het zelf te doen.

Gegevens op de sticker met wagengegevens en, omwentelingen per minuut van de motor, uitgestoten hoeveelheid koolstofdioxide gram per gereden, een uitsluitend of voornamelijk voor het transport van goederen ontworpen bestelwagen.

Dieselmotor met uitlaatgasturbo en common rail inspuitsysteem, benzinemotor met uitlaatgasturbo en directe inspuiting, › Knipperlichten, grootlicht en parkeerlicht, grootlichtsignaal, › met bedieningstoetsen voor radio, navigatiesysteem en telefoon.

Controlelampje voor buiten werking gestelde bijrijdersvoorairbag, bij wagens met rechts stuur zijn de bedieningselementen gedeeltelijk anders gerangschikt dan weergegeven op » Afbeelding 1, in dit hoofdstuk vindt u informatie over de volgende onderwerpen, houd uw aandacht altijd bij het verkeer! Als bestuurder draagt u de volledige verantwoordelijkheid voor een veilig verkeersgedrag.

Alleen bij stilstaande wagen de bedieningselementen in het instrumentenpaneel bedienen en nooit tijdens het rijden, geldt voor landen waarin de waarden in Britse maateenheden worden aangeduid, lees eerst de informatie in de inleiding en de veiligheidsaanwijzingen.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders