2012.5 Škoda Fabia - Instruktionsbog (in Danish) (201 pages)

Posted on 28 Jan, 2016 by Lomsha
Model: 2012.5 Škoda Fabia
File size: 4.81 MB
Hent Manual 2012.5 Škoda Fabia

Manual Beskrivelse
Med din nye ŠKODA får du en bil med den nyeste teknik og et stort udvalg af udstyr, denne instruktionsbog meget omhyggeligt, så du hurtigt lærer din bil kende, gældende national lovgivning har førsteprioritet i forhold til de informationer, der er angivet i denne instruktionsbog, vi ønsker dig god fornøjelse med din ŠKODA.

Bilens hæfter og bøger omfatter ud over denne instruktionsbog også servicehæftet og brochuren Undervejs, afhængigt af model og udstyr kan der være andre vejledninger og tillæg til instruktionsbogen (fx en betjeningsvejledning til radioen), hvis du skulle mangle et af de ovenstående dokumenter, skal du henvende dig til, angivelserne i den tekniske dokumentation til bilen har altid førsteprioritet i.

I denne instruktionsbog bliver der beskrevet mange forskellige udstyrsvarianter, uden at disse bliver kendetegnet som ekstraudstyr, modelvariant eller markedsafhængigt udstyr, det betyder, at det ikke er alle de udstyrskomponenter, der findes i din bil, der er, din bils udstyr er beskrevet i salgspapirerne, som du har fået udleveret, da du.

Billederne kan i uvæsentlige detaljer afvige fra din bil; de er kun ment som generel information, › Bekræftelse af mobilitetsgaranti (gælder kun i nogle lande), attestationerne af det udførte servicearbejde er en af betingelserne for imødekommelse af eventuelle garantikrav, sørg derfor altid for at have servicehæftet med, når du kører din bil hen til et.

Hvis servicehæftet er bortkommet eller slidt, skal du henvende dig til det værksted, der plejer at udføre den regelmæssige vedligeholdelse af din bil, et duplikat, hvor det tidligere udførte servicearbejde bliver attesteret, brochuren Undervejs indeholder de vigtigste telefonnumre i de enkelte lande, samt adresser og telefonnumre på ŠKODA importører.

De første km – og derefter, tilbehør, ændringer og udskiftning af dele, motor med 60 hk (44 kW) – EU5, motor med 70 hk (51 kW) – EU5, EU2.

TSI-motor med 86 hk (63 kW) – EU5, tSI-motor med 105 hk (77 kW) – EU5, motor med 86 hk (63 kW) – EU5, motor med 105 hk (77 kW) – EU4, EU2.

TSI-motor med 180 hk (132 kW) – EU5, tDI CR-motor med DPF og med 75 hk, tDI CR-motor med 75 hk (55 kW) –, tDI CR-motor med 90 hk (66 kW) –.

TDI CR-motor med 105 hk (77 kW) –, denne instruktionsbog er bygget systematisk op for at gøre det lettere dig, instruktionsbogen er opdelt i overskuelige kapitler, hvis indhold er inddelt i relativt korte afsnit, indholdsfortegnelsen, der er inddelt i kapitler, og det udførlige stikordsregister.

Bagest i instruktionsbogen gør det nemt at finde de ønskede informationer, alle retningsangivelser som venstre, højre, forrest, bagest, foran og , bagi er set i bilens kørselsretning, £ Afsnittet fortsættes på næste side.

De vigtigste anvisninger er altid markeret med overskriften BEMÆRK, anvisninger med overskriften BEMÆRK gør opmærksom på, at der er fare, efterfulgt af en lille trekant med udråbstegn, anvisninger med overskriften Pas på gør opmærksom på, at der kan opstå skader.

På bilen (fx på gearkassen), eller at der kan være fare ulykke, anvisninger med overskriften Miljø indeholder forskellige miljøoplysninger, overskriften Anvisning gør opmærksom på vigtige informationer i forbindelse, udledt mængde kuldioxid i gram pr.

Biler i denne klasse er konstrueret og produceret til transport, af gods med en maksimal vægt på 3,5 t, dieselmotor med turboladning og common rail-indsprøjtningssystem, benzinmotor med turboladning og direkte indsprøjtning.

› Blinklys, fjernlys og parkeringslys, overhalingslys, › Med betjeningsknapper til radio, navigationssystem og telefon, kontrollampe til frakobling af forsædepassagerens frontairbag.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders