2011 Škoda Fabia - Kezelési útmutató (in Hungarian) (240 pages)

Posted on 28 Jan, 2016 by Uscmafia
Model: 2011 Škoda Fabia
File size: 13.7 MB


Other 2011 Škoda Fabia Manuals:


Letöltés Manual 2011 Škoda Fabia

Kézi Leírás
Ön egy Škoda mellett döntött - köszönjük bizalmát, az új Škoda a legmodernebb technikával és számos berendezéssel ellátott jármű, melynek pozitív tulajdonságait, a napi közlekedésben bizonyára élvezni is szeretné, ha további kérdései vagy problémái vannak a járművével kapcsolatban, forduljon a szakszervizéhez vagy az importőrhöz.

Mivel az egyes országokban eltérők a törvényes előírások, ezért azok elsőbbséget élveznek kezelési útmutatóban, sok örömet és jó utat kívánunk Škoda autójával, a jármű fedélzeti irodalmában emellett a „Kezelési útmutató mellett talál, még egy „Szervizfüzetet és egy „Útközben című füzetet.

Járműmodelltől és a felszereltségtől függően különböző útmutatók és, ha a fenti útmutatók közül valamelyik hiányzik, akkor forduljon egy szakszervizhez, ahol szívesen segítenek Önnek, vegye figyelembe, hogy a jármű papírjaiban található adatok mindig, elsőbbséget élveznek a kezelési útmutatókban található adatokkal.

Ez a kezelési útmutató a nyomtatás időpontjában rendelkezésre álló felszereltségeket írja le, a kezelési útmutató a kezelési tudnivalókon kívül nagyon sok fontos információt tartalmaz az üzemeltetésre, az ápolásra, biztonságra, valamint, biztonságosan, gazdaságosan és környezetkímélő módon üzemeltetni, kérjük, hogy biztonsági okokból feltétlenül vegye figyelembe a tartozékokra, az átalakításokra és az alkatrészcserére vonatkozó megjegyzéseket  182.

Azonban a kezelési útmutató más fejezetei is fontosak, mivel azok jármű, sok esetben feltétele az esetleges garanciális igények érvényesítésének, a mobilitásgarancia igazolása (csak néhány országban érvényes), meghatározott szervizmunkák igazolásai feltételei az esetleges garanciális.

Ezért mindig vigye magával a szervizfüzetet, ha járművét egy szakszervizbe, ha a szervizfüzete megsérült vagy betelt, akkor forduljon szakszervizéhez, ahol a jármű rendszeres karbantartását végezték, az egyes országokban a legfontosabb telefonszámokat, valamint Škoda.

Belső tér ellenőrzés* és vontatás elleni védelem*, a zene lejátszása Bluetooth®-on keresztül, miért kell biztonsági öveket használni, fontos biztonsági tudnivalók biztonsági övekkel.

Hogyan kell a biztonsági öveket helyesen bekapcsolni, a gyerekülés rögzítése az „ISOFIX rendszerrel*, gyerekülés rögzítés „Top Tether rendszerrel, az első kilométer és azután.

Üzemanyag-fogyasztás az ECE-előírások és az EU, a kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy szükséges, ennek a kezelési útmutatónak a tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva, amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva.

A fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes, betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt, mind a négy megjegyzésfajta, amelyeket a szövegben használnak, mindig az adott, a legfontosabb megjegyzések a FIGYELEM felirattal vannak jelölve.

A szövegben gyakran talál egy dupla nyilat és azt követi egy kis felkiáltójel, jelkép a szakasz végén egy figyelmeztető megjegyzésre hívja fel figyelmét, a legtöbb szakasz minden járműre vonatkozik, mivel a felszereltségi variációk lehetősége nagyon sok lehet, ezért nem kerülhető el.

Hogy a szakaszokban időnként olyan felszereltségek is meg legyenek említve, amelyek, ezután következik egy rövid információ (nagy dőlt betűvel írva), amely megmondja, Önnek, hogy miről van szó ebben szakaszban, az ábra után többnyire egy leírás következik (relatív nagyobb betűkkel írva), amely.

Minden iránymeghatározás, mint „bal oldal, „jobb oldal, „elöl, „hátul jármű,  Az így jelölt felszereltségek szériaszerűen csak meghatározott modellkivitelekhez, vagy csak meghatározott modellekhez többletfelszereltségként rendelhetők,  A szakasz következő oldalon folytatódik.

Ez a Figyelem megjegyzés a járművet érhető lehetséges sérülésekre hívja fel a figyelmet (pl, a Környezet feliratú megjegyzés környezetvédelemmel kapcsolatos tudnivalókra, egy normál Megjegyzés általánosságban a fontos információkra hívja fel figyelmet.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders