2008.5 Škoda Fabia - Kezelési útmutató (in Hungarian) (252 pages)

Posted on 28 Jan, 2016 by Tringle
Model: 2008.5 Škoda Fabia
File size: 41.16 MB


Other 2008.5 Škoda Fabia Manuals:


Letöltés Manual 2008.5 Škoda Fabia

Kézi Leírás
Az Ön Škoda gépkocsijának üzemanyag-fogyasztása - és egyben kipufogógázok, károsanyag tartalma - az Ön vezetési stílusától függ, a zajok keletkezését és a kopást szintén befolyásolja az, hogy kezeli Ön, ebben a Kezelési útmutatóban megtalálható, hogyan tudja Škoda gépkocsiját.

Környezetet leginkább kímélő módon - és emellett takarékosan - üzemeltetni, egyszerűen lapozza fel a betűrendes tartalomjegyzékben „Környezetvédelem, ezenkívül vegyen figyelembe a Kezelési útmutatóban minden olyan szövegrészt, kérjük, tartson velünk - környezet kedvéért.

Ön egy Škoda mellett döntött - köszönjük bizalmát, az új Škoda a legmodernebb technikával és számos berendezéssel ellátott jármű, melynek pozitív tulajdonságait, a napi közlekedésben bizonyára élvezni is szeretné, ha további kérdései vagy problémái vannak a járművével kapcsolatban, forduljon Škoda-szervizpartneréhez vagy.

Mivel az egyes országokban eltérők a törvényes előírások, ezért azok elsőbbséget élveznek kezelési útmutatóban, sok örömet és jó utat kívánunk Škoda autójával, a jármű fedélzeti irodalmában emellett „Kezelési útmutató mellett, megtalálja még a „Szervizfüzet, „Rövid ismertető, „Műszaki adatok.

És az „Segítség útközben című füzetet, felszereltségtől függően különböző útmutatók és kiegészítéseket találhat, ha a fenti útmutatók közül valamelyik hiányzik, akkor forduljon a Škodaszervizpartneréhez, ahol szívesen segítenek Önnek, vegye figyelembe, hogy a jármű papírjaiban található adatok mindig.

Elsőbbséget élveznek a kezelési útmutatókban található adatokkal, ez a kezelési útmutató a nyomtatás időpontjában rendelkezésre álló, később, vagy csak meghatározott piacokon rendelhető, lényeges részletekben eltérhetnek a járművétől, amelyek csak általános.

A kezelési útmutató a kezelési tudnivalókon kívül nagyon sok fontos, információt tartalmaz az üzemeltetésre, az ápolásra, a biztonságra, valamint a jármű értékének a megőrzésére vonatkozóan, járművét biztonságosan, gazdaságosan és környezetkímélő módon, kérjük, hogy biztonsági okokból feltétlenül vegye figyelembe.

Tartozékokra, az átalakításokra és az alkatrészcserére vonatkozó, azonban a kezelési útmutató más fejezetei is fontosak, mivel azok, karbantartás mellett - hozzájárul a jármű értékének megőrzéséhez és, ezenkívül sok esetben feltétele az esetleges garanciális igények érvényesítésének.

Egy áttekintést tartalmaz jármű legfontosabb kezelőelemeiről, meghatározott szervizmunkák igazolásai feltételei az esetleges garanciális igényeknek, ezért mindig vigye magával a szervizfüzetet, ha a járművét egy Škodaszervizpartneréhez viszi, ha a szervizfüzete megsérült vagy betelt, akkor forduljon a Škoda-szervizpartneréhez, ahol a jármű rendszeres karbantartását végezték.

A Škoda-importőrök címeit és telefonszámait tartalmazza, a jármű legfontosabb műszaki adatait tartalmazza, belső tér ellenőrzés*  és vontatás elleni, a rádió és telefon kezelése.

Miért kell biztonsági öveket használni, fontos biztonsági tudnivalók biztonsági övekkel, hogyan kell biztonsági öveket helyesen, a gyerekülés rögzítése az „ISOFIX rendszerrel*.

Gyerekülés rögzítés „Top Tether rendszerrel, az első kilométer és azután, a kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy szükséges, a könyv tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva, amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva.

A fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes, betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt, fel a figyelmét, amire feltétlenül ügyelnie kell, ez a Figyelem megjegyzés a járművet érhető lehetséges sérülésekre hívja fel a figyelmet (pl.

A legtöbb szakasz minden járműre vonatkozik, mivel a felszereltségi variációk lehetősége nagyon sok lehet, ezért nem kerülhető el, hogy a szakaszokban időnként olyan felszereltségek meg legyenek említve.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders