2016 Škoda Citigo - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (156 pages)

Posted on 17 Dec, 2015 by Commenter
Model: 2016 Škoda Citigo
File size: 23.12 MB


Other 2016 Škoda Citigo Manuals:


Download navodila za uporabo 2016 Škoda Citigo

Ročno Opis
Odločili ste se za vozilo ŠKODA – hvala za zaupanje, ta navodila za uporabo zajemajo opis upravljanja vozila, pomembne nasvete glede varnosti, nege vozila, vzdrževanja in samopomoči ter tehnične podatke o vozilu, navodila za uporabo preberite pozorno, saj je ravnanje v skladu s temi navodili prvi pogoj za pravilno, pri uporabi vozila morate vedno upoštevati splošna obvezujoča in zakonsko določena določila, odvisna.

Želimo vam veliko veselja z vašim novim vozilom ŠKODA srečno vožnjo, struktura in dodatne informacije o Navodilih za, brisalci in naprava za čiščenje stekel, telefon in večfunkcijska naprava Move & Fun.

Specifični podatki o vozilu glede na tip, v spremni literaturi vozila boste vedno našli ta navodila za uporabo servisno, spremna literatura lahko glede na stopnjo opremljenosti vozila vsebuje tudi, navodila za uporabo radia, v nekaterih državah pa tudi brošuro Na poti.

Ta navodila za uporabo veljajo za vse karoserijske izvedbe vozila kakor tudi za, vse pripadajoče modele in za vse stopnje opremljenosti, v teh navodilih za uporabo so opisane vse mogoče kombinacije opreme, ne da, bi bili posamezni kosi opreme označeni kot dodatna oprema, različica modela.

Ali oprema, ki je odvisna od trga, obseg opremljenosti vašega vozila je odvisen od vaše pogodbe o nakupu, imate vprašanja glede obsega opremljenosti, se obrnite na partnerja znamke, slike v teh navodilih za uporabo so namenjene zgolj ponazoritvi.

Podrobnostih, ki niso bistvene, odstopajo od dejanske podobe vašega vozila, so mišljene le kot splošna informacija, na podlagi tehničnih podatkov, slik in informacij v teh navodilih za uporabo ni, servisna knjižica vsebuje dokumentacijo o predaji vozila, informacije v zvezi z.

Navodila za uporabo radia vsebujejo opis uporabe radia, v brošuri Na poti so telefonske številke služb za pomoč strankam uvoznika, servisnih služb v posameznih državah ter telefonske številke za klice v sili, s pomočjo te kode QR se odpre internetna stran s pregledom modela znamke.

Stran je mogoče priklicati tudi tako, da vnesete spodnji naslov v spletni brskalnik, želeni model in prikaže se meni s spremno literaturo, želena navodila, ki si jih lahko ogledate v spletu ali v datoteki, v spremni literaturi so uporabljeni naslednji pojmi v zvezi z izvedbo servisnih.

„Pooblaščeni servis – servisna delavnica, ki izvaja strokovna servisna dela za, ŠKODA, servisni partner družbe ŠKODA ali neodvisna servisna delavnica, „Servisni partner družbe ŠKODA – servisna delavnica, ki jo proizvajalec ali, njegov prodajni partner s pogodbo pooblasti za izvajanje servisnih del na.

Vozilih znamke ŠKODA in prodajo Originalnih delov ŠKODA, „Partner družbe ŠKODA – podjetje, ki je prek proizvajalca ali njegovega prodajnega partnerja pridobilo pooblastilo za prodajo novih vozil znamke, ŠKODA, in če je primerno, servisna dela izvaja z uporabo Originalnih delov ŠKODA ter prodaja Originalne dele ŠKODA, pregled simbolov, uporabljenih v Navodilih za uporabo, in kratka razlaga njihovih pomenov.

Opozarja na uvodni modul poglavja s pomembnimi informacijami varnostnimi napotki, situacije, v katerih je treba vozilo čim hitreje ustaviti, besedila s tem simbolom opozarjajo na resne nevarnosti nezgode, poškodb ali življenjske ogroženosti, besedila s tem simbolom opozarjajo na nevarnost poškodbe vozila ali morebitno nezmožnost delovanja določenega sistema.

Besedila s tem simbolom vsebujejo informacije o varstvu okolja nasvete za, besedila s tem simbolom vsebujejo dodatne informacije, struktura in dodatne informacije o Navodilih za uporabo, navodila za uporabo so razdeljena hierarhično.

Vedno naveden na desni strani spodaj,  Uvod v temo – pregled modula znotraj poglavja, uvodne informacije o, vsebini poglavja in napotki, ki veljajo za celotno poglavje, ko iščete informacije v Navodilih za uporabo, priporočamo, da si pomagate s.

Če ni kako drugače navedeno, so podatki o prostornini, teži, hitrosti dolžini, oznaka za vozilo na zemeljski plin, bencinski motor z večtočkovnim vbrizgom goriva.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders