2015 Škoda Citigo - Instruktionsbog (in Danish) (160 pages)

Posted on 26 Jun, 2015 by Teknika
Model: 2015 Škoda Citigo
File size: 11.87 MB


Other 2015 Škoda Citigo Manuals:


Hent Manual 2015 Škoda Citigo

Manual Beskrivelse
I denne instruktionsbog kan du læse om, hvordan bilen betjenes, vigtige sikkerhedsanvisninger, pleje, og vedligeholdelse af bilen, selvhjælp samt om bilens tekniske data, læs venligst denne instruktionsbog nøje igennem, da det er en forudsætning korrekt anvendelse, af bilen, at den fremgangsmåde, som er beskrevet i denne bog, følges.

Vi ønsker dig god fornøjelse med din ŠKODA, kørsel gennem vand og uden asfalterede, bilens litteratur omfatter altid denne instruktionsbog og servicehæftet, afhængigt af bilens udstyr kan bilens litteratur også omfatte betjeningsvejledningen til radioen og i nogle lande også brochuren Undervejs.

Denne instruktionsbog gælder for alle karrosserivarianter af bilen samt alle, i denne instruktionsbog bliver alle udstyrsvarianter, der kan fås, beskrevet, uden at disse bliver kendetegnet som ekstraudstyr, modelvariant eller markedsafhængigt udstyr, din bils udstyr er beskrevet i købekontrakten til bilen.

ŠKODA partner, hvis du har spørgsmål vedr, billederne i denne instruktionsbog er kun til illustration, på de informationer, der forelå ved redaktionens afslutning, der kan ikke rejses krav ud fra de tekniske oplysninger, billeder og informationer i denne instruktionsbog.

Servicehæftet indeholder dokumentation for udlevering af bilen, informationer, betjeningsvejledningen til radioen indeholder en beskrivelse af, hvordan radioen betjenes, brochuren Undervejs indeholder telefonnumre til importører og kundeservice i, i bilens hæfter og bøger bliver der anvendt følgende begreber, som vedrører.

Gennemførelse af service på din bil, værksted - Virksomhed, der udfører fagligt servicearbejde for biler af mærket ŠKODA, ŠKODA servicepartner - Værksted, som via en kontrakt med producenten, ŠKODA partner - Virksomhed, som via producenten ŠKODA AUTO a.

Dens salgspartner er autoriseret til at sælge nye biler af mærket ŠKODA, original Dele og sælge ŠKODA Original Dele, en oversigt over de symboler, der anvendes i instruktionsbogen, og en kort, henvisning til det indledende modul til et kapitel med vigtige informationer og sikkerhedsanvisninger.

Fortsættelse af modul på næste side, situationer, hvor bilen skal standses så hurtigt som muligt, tekster med dette symbol gør opmærksom på alvorlig fare ulykker, tekster med dette symbol gør opmærksom på risikoen for beskadigelse af bilen, eller at nogle af bilens systemer muligvis ikke fungerer.

Tekster med dette symbol indeholder miljøoplysninger og råd til økonomisk, tekster med dette symbol indeholder yderligere informationer, instruktionsbogen – opbygning og yderligere, instruktionsbogen er opbygget hierarkisk og inddelt på følgende måde.

Afsnit (fx Sikkerhed) – overskriften på afsnittet fremgår altid nederst på siden til venstre, hovedkapitel (fx Airbagsystem) – overskriften på hovedkapitlet fremgår altid nederst på siden til højre, kapitel (fx Oversigt over airbags),  Indledning til emnet – moduloversigt inden kapitlet, indledende.

Vi anbefaler, at du anvender stikordsregistret i slutningen af instruktionsbogen, når du skal søge efter informationer i instruktionsbogen, alle retningsangivelser som venstre, højre, forrest, bagest, foran og bagi er set, instruktionsbogen – opbygning og yderligere informationer, motorbetegnelse for biler, der kører på komprimeret naturgas.

Kassevogn, der udelukkende eller overvejende er konstrueret til godstransport, tjeneste til overførelse af trafikinformationer til føreren, overskrid aldrig det tilladte akseltryk og bilens tilladte totalvægt, luk alle dørene samt motorhjelmen og bagklappen.

Sørg for, at der ikke er genstande, der kan hindre betjeningen af pedalerne, beskyt børn ved at sætte dem i et egnet børnesæde, og sørg for, at børnenes sikkerhedssele er spændt korrekt » Side 20, Sikker transport af, sid korrekt » Side 9, Korrekt og sikker siddeposition, i dette kapitel finder du informationer om følgende emner.

I dette afsnit er der vigtige informationer, tips og anvisninger vedr, dette kapitel indeholder vigtige informationer til fører og passagerer, i de efterfølgende kapitler i denne instruktionsbog er der også yderligere.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders