2013 Škoda Citigo - Kezelési útmutató (in Hungarian) (156 pages)

Posted on 26 Jun, 2015 by Merc
Model: 2013 Škoda Citigo
File size: 10.65 MB


Other 2013 Škoda Citigo Manuals:


Letöltés Manual 2013 Škoda Citigo

Kézi Leírás
A kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy szükséges, információkat könnyen és gyorsan megkereshesse és megkaphassa, ennek a kezelési útmutatónak a tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva, amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva.

A fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt, minden iránymeghatározás, mint „bal oldal, „jobb oldal, „elöl, „hátul a jármű menetirányához viszonyított irányt határoz meg, az értékek metrikus mértékegységekben vannak megadva, egy fejezetben fontos információkat és biztonsági tudnivalókat tartalmazó szakaszra utalást jelöl.

A szakasz folytatását jelzi következő oldalon, azokat a helyzeteket jelöli, amelyek esetén a járművel a lehető leghamarabb meg kell állni, a legfontosabb megjegyzések a VIGYÁZAT felirattal vannak jelölve, ez a Figyelem megjegyzés a járművet érhető lehetséges sérülésekre hívja fel a figyelmet (pl.

A Környezet feliratú megjegyzés környezetvédelemmel kapcsolatos tudnivalókra, egy normál Megjegyzés a jármű működtetésére vonatkozó fontos információkra, Ön egy ŠKODA mellett döntött, köszönjük bizalmát, Ön egy a legmodernebb technikával és számos felszereltséggel rendelkező járművet kapott.

El figyelmesen ezt a kezelési útmutatót, mivel ennek az útmutatónak az ismerete előfeltétele jármű helyes, a járművére vonatkozó esetleges kérdéseivel forduljon egy ŠKODA partnerhez, sok örömet és jó utat kívánunk ŠKODA autójával, a jármű fedélzeti irodalmában emellett a „Kezelési útmutató mellett megtalálja.

Ezenkívül a járműmodelltől és a felszereltségtől függően további útmutatókat és, ha a fenti útmutatók közül valamelyik hiányzik, akkor kérjük, forduljon egy, ebben a kezelési útmutatóban az összes lehetséges felszereltségi változat le, van írva úgy, hogy jelölve lennének többletfelszereltségként, modellváltozattól.

Tehát a járművében nem található meg az összes felszereltségi elem, amelyek, ebben a kezelési útmutatóban le vannak írva, a járművének a felszereltségi állapota a járműhöz tartozó adásvételi szerződésére vonatkozik, az ábrák nem lényeges részletekben eltérhetnek a járművétől, ezek csak általános információkat nyújtanak.

› tartalmazza a járműadatokat beleértve az elvégzett szervizmunkák adatait, › a mobilitásgaranciára vonatkozó bejegyzésekhez kialakítva (csak néhány ország, › garancialevélként szolgál ŠKODA kereskedő részéről, a szervizigazolások a garanciális igények egyik feltétele.

Ezért mindig vigye magával a szervizfüzetet, ha a járművét egy ŠKODA szakszervizbe viszi, ha a szervizfüzete megsérült vagy betelt, akkor forduljon a ŠKODA szakszervizéhez, ahol a jármű rendszeres karbantartását végezték, Önnek, miközben az addig elvégzett szervizmunkákat igazolja ŠKODA szakszervize, az Útközben füzet tartalmazza az egyes országokban legfontosabb segélyhívó.

Számokat, telefonszámokat, valamint a ŠKODA szerződéses partnerek címét és, adatok a jármű adathordozón és típustáblán, a kibocsátott széndioxid mennyisége grammban megtett kilog/km-ben, newtonméter, a motor nyomatékának mértékegysége.

› Irányjelző és távolsági fényszóró, fénykürt, hüvely a Move & Fun többfunkciós készülék felfogatásához, az utasoldali első légzsák lekapcsolásának az ellenőrző lámpája, a főfényszóró világítási távolságának szabályozója.

A City Safe Drive rendszer gombja, azoknál a járműveknél, amelyek gyárilag rádióval vannak felszerelve, egy külön, a jobbkormányos járműveknél az ábrázolt kezelőelemek elrendezése részben, ebben a fejezetben a következő témákhoz talál információkat.

A figyelmét elsősorban a vezetésre fordítsa! Vezetőként teljes felelősséggel, a műszerfalbetétben lévő kezelőelemeket soha ne működtesse menet közben, hanem csak álló járműnél, először olvassa el és vegye figyelembe a bevezető információkat és, › külső hőmérséklet kijelzővel » 12.

A napi kilométer-számláló kijelzésének a visszaállító gombja (trip) » 10, a járműtől függően a sebességet km/h-ban, illetve mph-ban és km/h-ban jelzi ki, üzemanyagtartályban eléri a tartalék mennyiséget, akkor műszerfalbetétben.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders