2012 Škoda Citigo - Omistajan käsikirja (in Finnish) (155 pages)

Posted on 26 Jun, 2015 by Varagor
Model: 2012 Škoda Citigo
File size: 3.84 MB


Other 2012 Škoda Citigo Manuals:


Lataa käsikirja 2012 Škoda Citigo

Manuaalinen Kuvaus
Olet valinnut ŠKODAN - sydämelliset kiitokset luottamuksesta, uusi ŠKODA on auto, jossa on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on varmasti hyötyä jokapäiväisessä auton käytössä, jos sinulla ilmenee kysymyksiä tai ongelmia autosi suhteen, niin ota yhteyttä paikalliseen valtuutettuun korjaamoon tai auton maahantuojaan, kansalliset lakeihin perustuvat määräykset ovat etusijalla tämän ohjeen tietoihin nähden.

Toivomme paljon iloa ŠKODA-autosi kanssa ja aina hyvää matkaa, auton asiakirjoihin kuuluvat tämä „käsikirja, „huoltovihko ja esite nimeltään „Ohjeita matkalle, jos jokin edellä mainituista julkaisuista puuttuu, käänny ŠKODA-liikkeen, pitää ottaa huomioon, että auton tekniset asiakirjat ovat aina etusijalla näiden käyttöohjekirjojen tietoihin nähden.

Tässä käyttöohjekirjassa kuvataan kaikki mahdolliset varusteluvaihtoehdot ilman erikoisvarusteita, mallivaihtoehtoja tai markkinakohtaisia, näin ollen sinun autossasi ei ole kaikkia niitä varusteita, jotka tässä, katso oman autosi varustetaso kauppasopimukseen liittyvistä asiakirjoista, jonka olet saanut auton hankinnan yhteydessä, kuvat voivat poiketa autostasi vähäpätöisissä yksityiskohdissa; ne.

Käyttöä koskevien informaatioiden lisäksi käyttöohjekirja sisältää tärkeitä käyttö- ja hoito-ohjeita oman turvallisuutesi vuoksi ja autosi arvon, turvallisuussyistä on ehdottomasti otettava huomioon myös varusteita, muutoksia ja varaosia koskevat informaatiot ⇒ Sivu 120, mutta myös muut tämän käyttöohjekirjan luvut ovat tärkeitä, sillä auton, asiallinen käyttö auttaa - säännöllisen hoidon ja huollon lisäksi - arvon.

Säilymiseen ja on sitä paitsi monissa tapauksissa edellytyksenä takuukorvausvaatimuksille, Škoda Ajoturvan (koskee vain joitakin maita), takuukorvausvaatimuksen edellytyksenä vahvistus tehdyistä huoltotöistä, ota siksi huoltovihko aina mukaan, kun viet autosi ŠKODA-huoltoon.

Jos huoltovihko on kadonnut tai huonokuntoinen, käänny sen ŠKODAhuollon puoleen, jossa autosi huolletaan säännöllisesti, tämä esite sisältää joidenkin maiden tärkeitä puhelinnumeroja sekä, ŠKODA-maahantuojien ja huoltoliikkeiden osoitteet ja puhelinnumerot, ensimmäiset kilometriä ja sen jälkeen.

Polttoaineen kulutus ECE-määräysten ja EUdirektiivien mukaisesti, tämä käyttöohjekirja on laadittu siten, että tarvittavien informaatioiden löytyminen ja hyödyntäminen olisi helppoa, käsikirjassa on lukuja, joissa on lyhyitä kappaleita, otsikoiden mukaan järjestetty sisällysluettelo sekä hakemisto käyttöohjekirjan.

Löytyy usein kaksoisnuoli, jota seuraa pieni kolmiomainen varoitusmerkki, varoitus-ohje muistuttaa mahdollisista vahingoista autolle (esim, koska varusteluvaihtoehdot saattavat ollakin hyvin moninaisia, ei voida välttää sitä, että huolimatta lukujen jaottelusta mainitaan satunnaisesti myös varusteita, tavallinen Ohje antaa tärkeitä tietoja auton käytöstä.

Sen jälkeen seuraa lyhyt informaatio (suurikokoisella kursiivilla), joka kertoo, mitä, kuvan jälkeen seuraa johdanto (suuremmilla kirjaimilla), jossa selvitetään tarvittavat käsitteet, kaikki suunnat, kuten „vasen, „oikea, „edessä, ja „takana annettu auton ajosuunnassa, kaikki neljä ohjetyyppiä, joita tekstissä on käytetty, on aina esitetty kunkin kappaleen lopussa.

Yleiskuvasta näet nopeasti auton mittarit ja hallintalaitteet, navigointilaitteen pidikkeen pistoke Move & Fun, ● Tehdasasennettua radiota ja navigaattoria varten kyseisen laitteen erilliset, ● Oikeanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa hallintalaitteiden järjestys poikkeaa kuvatusta järjestyksestä osittain ⇒ Kuva 1.

● Keskity ensisijaisesti auton ajamiseen! Auton kuljettaja vastuussa liikenneturvallisuudesta, ● Älä koskaan käytä mittariston hallintalaitteita ajamisen aikana vaan aina, kuva Mittaristo - versio 2, kuva Mittaristo - versio 1.

Nopeus näytetään yksikössä km/h tai mph ajoneuvon tyypistä riippuen, kun vaihdat suuremmalle vaihteelle sopivaan aikaan, säästät polttoainetta, suojelet ympäristöä, vähennät moottorin melua, säästät moottoria ja pidennät sen, vaihtaaksesi matkamittarin ja osamatkamittarin välillä paina lyhyesti näppäintä 3, osamatkamittarin nollaamiseksi paina näppäintä 3 pidemmän aikaa.

Polttoainesäiliön tilavuus on noin 35 litraa, käyttöön, mittaristoon ilmestyy varoitussymboli  ⇒ Kuva 4 -  sekä symboli , vilkkuu sekunnin ajan yhdessä mittariston muiden segmenttien näytön kanssa, alempi osamatkamittari kertoo edellisen nollauksen jälkeen ajetun matkan sadan.

Matkamittari näyttää autolla ajetun kokonaismatkan kilometreinä tai maileina, Älä aja koskaan polttoainesäiliötä täysin tyhjäksi! Moottori saattaa käydä epätasaisesti, kun polttoaineensyöttö epäsäännöllistä, voi joutua pakoputkistoon ja vahingoittaa katalysaattoria.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders