2014 Seat Leon SC Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2014 Seat Leon SC Kullanım Kılavuzu
Posted on 9 Sep, 2016 by Jay
Model: 2014 Seat Leon SC


Pages: 340
File size: 5 MB

Other 2014 Seat Leon SC Manuals:


indir

Online Viewer

Manuel Açıklama
Arka koltuklardaki emniyet kemeri bağlandığında veya bağlanmadığında emniyet kemeri durumu yaklaşık 30 saniye görüntülenir. Araç hareket halindeyken arka koltuklardaki emniyet kemeri açılırsa maksimum 30 saniye emniyet kemeri durumu yanıp sönecektir. Hız ve ağırlık ne kadar fazlaysa kaza sırasında açığa çıkacak kemeri takmıyor enerji de o kadar fazla olacaktır.

Bir önden çarpışma sırasında, yolcular aracın çarpışmadan hemen önceki hızıyla öne doğru fırlayacaklardır. Bütün yolcular (sürücü de dahil) yolculuk sırasında emniyet kemerlerini her zaman doğru şekilde takmalıdır. Mümkün olan en iyi korumayı elde etmek için, hava yastığının açılmadığı kazalarda bile korunabilmek için, emniyet kemeri her zaman düzgün şekilde takılmalıdır.

Ön hava yastıkları küçük önden çarpmalar, küçük yanda çarpmalar, arkadan çarpmalar, kontrol ünitesindeki hava yastığı şişme eşik değerinin aşılmadığı yuvarlanma veya kazalarda açılmayacaktır. Ayrıca düzgün talimatları bir şekilde takılmış emniyet kemeri araçtan dışarı fırlama tehlikesini de azaltırlar. Emniyet kemerinin hasar görmesine veya sıkışmasına ya da herhangi bir keskin uça sürtünmesini önleyiniz.



Manual Cover
2014 Seat Leon SC Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2014
MakeSeat
ModelLeon SC
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages340
File size5 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders