2016 Seat Leon 5D Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2016 Seat Leon 5D Kullanım Kılavuzu
Posted on 8 Sep, 2016 by Afterland
Model: 2016 Seat Leon 5D


Pages: 312
File size: 6 MB

Other 2016 Seat Leon 5D Manuals:


indir »

Manuel Açıklama
Bu yüzeyler tekerleği takmadan bu amaçla tasarlanmış noktalar üzerine lene dek kaldırmak için gergi kolu destek önce temizlenmelidir. Çekme sırasında çeki halatının her zaman Aracı çalıştırırken kavramayı çok dikkatli gergin kaldığına emin olun. Her iki ru çalıştırmak amacıyla akü diğer bir aracın sürücü de bir aracı çekmenin ne kadar zor aküsüne bağlanabilir.

Aktarma kabloları üreticisinin vermiş Ön cam silecek kolunu kısa süre aşağıya olduğu talimatlara uyun. Ölümcül yaralanma Ek olarak, aracın ön kısmı ve diğer pasif yolcularının emniyet kemerlerini düzgün riski. Çocuk koruma sistemi çocukların Yan hava yastıkları arka-uçtan çarpma durumu varsa, yaş, boy ve ağırlığına uygun olmalıdır.

Ön yolcu ve hava yastığı arasındaki Ön yolcu ön hava yastığı açılma alanında hiçbir şekilde başka bir Sürücü için diz hava yastığı. Ön yolcu koltuğuna bir çocuk koltuğu Bir çocuğu araç içinde uygun olarak monte edilirse, bir kaza halinde maruz oturtmadan, ayakta ya da koltuk üstünde kalınacak ciddi veya ölümcül yaralanma diz üstü oturarak seyahat etmesine izin Ön yolcu hava yastığıyla ilgili riski artar. Çocuk koruma kilidi devreye alındığında, Anahtarın ucunu kullanarak bir dakika kapı sadece dışarıdan açılabilir.



Manual Cover
2016 Seat Leon 5D Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2016
MakeSeat
ModelLeon 5D
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages312
File size6 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders