2013 Seat Leon 5D Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2013 Seat Leon 5D Kullanım Kılavuzu
Posted on 8 Sep, 2016 by Omega
Model: 2013 Seat Leon 5D


Pages: 292
File size: 4 MB

Other 2013 Seat Leon 5D Manuals:


indir

Online Viewer

Manuel Açıklama
İzin her zaman uygun ve hasar görmemiş kayışlar kullanınız ⇒  verilen aks yükü veya izin verilen toplam ağırlık aşılırsa, aracın Bagaj bölmesinin yüklenmesi altında bkz. Arka koltuklardaki emniyet kemeri bağlandığında veya bağlanmadığında emniyet kemeri durumu yaklaşık 30 saniye görüntülenir. Araç hareket halindeyken arka koltuklardaki emniyet kemeri açılırsa maksimum 30 saniye emniyet kemeri durumu yanıp sönecektir.

Bir önden çarpışma sırasında, yolcular aracın çarpışmadan hemen önceki hızıyla öne doğru fırlayacaklardır. Mümkün olan en iyi korumayı elde etmek için, hava yastığının açılmadığı kazalarda bile korunabilmek için, emniyet kemeri her zaman düzgün şekilde takılmalıdır. Emniyet kemerleri aynı zamanda, ciddi yaralanmalara yol açabilecek talimatları kontrolsüz hareketleri de önlemeye yardımcı olur.

Emniyet kemerinin hasar görmesine veya sıkışmasına ya da keskin uçlu herhangi bir cisme sürtünmesine izin vermeyin. Ön ve arka yolcular için emniyet kemerleri bir mandal Ön koltuklardaki toplayıcılarda kayış gergileri mevcuttur ⇒ Sayfa 29. Hamile kadınlar için, emniyet kemerinin kucaktan geçen kısmı karından değil, mümkün olduğunca kalça hizasından geçmelidir, böylece karın boşluğuna baskı uygulanmaması sağlanmalıdır.



Manual Cover
2013 Seat Leon 5D Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2013
MakeSeat
ModelLeon 5D
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages292
File size4 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders