2015 Seat Ibiza ST Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2015 Seat Ibiza ST Kullanım Kılavuzu
Posted on 8 Sep, 2016 by Marks
Model: 2015 Seat Ibiza ST


Pages: 240
File size: 4 MB

Other 2015 Seat Ibiza ST Manuals:


indir »

Manuel Açıklama
İlgili görüntülenmesi* servis tarihinden 20 gün önce veya daha erken, servis ön uyarı lambası belirecektir. Dili cep telefonları fonksiyonların bir kısmını » değiştirmek isterseniz lütfen aracı bir teknik servise götürün. Çocuk koruma kilidi devreye alındığında, kumanda veya anahtarla) merkezi kilit kapı sadece dışardan açılabilir.

Araç içinde hayvanlar bırakıldığında (aksi takdirde hareketleri alarmı tetikleyecektir) rücü kapısı üzerindeki göstergenin yanıp sönmesi ile gösterilir. Şerit değiştirirken arkadaki aracın Dış aynalardaki içe katlama işlevi 40 ceye kadar dış aynayı ayarlamak için mesafesini kestirmek için bu aynaları km/saatin (25 mil/sa) üstündeki hız düğmeyi çevirin ›››. Ani bir frenleme veya kaza durumunda riski önlemek için seyir halinde bardak tutucusu her zaman kapalı tutulmalıdır.

Seçilen vites, vites kolunun yan tarafında aşağıdakiler gerçekleşir: ve gösterge paneli ekranında görüntülenir. Sadece 30-40 saniye sonrası hallerde kısa mesafeli araç kullanımından tüketimi sıfıra indirilecektir (atalet nedeniyle için sağlanan yakıt tasarrufu motoru tekrar kaçınmanızı öneririz. Bu şekilde daha leme kaybını telafi etmek için fren pedalına hızlı dönen tekerlek (dıştaki tekerlek) içteki daha sert basmanız gerekecektir.



Manual Cover
2015 Seat Ibiza ST Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2015
MakeSeat
ModelIbiza ST
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages240
File size4 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders