2019 Seat Ibiza Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2019 Seat Ibiza Kullanım Kılavuzu
Posted on 28 Feb, 2019
Model: 2019 Seat Ibiza


Pages: 358
File size: 8 MB

Other 2019 Seat Ibiza Manuals:


indir »

Manuel Açıklama
Yakıt tüketimi, çevre kirliliği ve motor, fren ve lastiklerin yıpranması büyük oranda sürüş tarzınıza bağlıdır. Aracı tasarruflu bir sürüş sitili ile kullanmanız ve önünüzdeki trafiğin durumu hakkında önceden bilgi sahibi olmanız durumunda yakıt tüketimi kolaylıkla 10-15% oranında azalacaktır. Tasarruf ederken kirliliği azaltmanız için bazı ipuçları aşağıda sıralanmıştır.

Aktif silindir yönetimi (ACT)* Araç ekipmanına bağlı olarak, aktif silindir yönetimi (ACT) sürüş durumu çok fazla güç gerektirmiyorsa, motor silindirlerinden bazılarını otomatik olarak devre dışı bırakabilir. Kapatıldığında bu silindirlere başka yakıt enjekte edilmez, dolayısıyla toplam yakıt tüketimi azaltılabilir. Aktif olan silindirlerin sayısı gösterge panelinde görülebilir.

Trafik durumunu göz önünde bulundurarak sürün Bir araç yakıtın çoğunu hızlanma sırasında kullanır. Durumu önceden bilmeniz durumunda daha az sıklıkta fren yapar ve bu sayede de daha az hızlanmak durumunda kalırsınız. Mümkünse örneğin önünüzde bir kırmızı ışık varsa aracı vites takılı durumdayken gaza basmadan ilerlemesini sağlayın. Bu sayede sağlanan frenleme etkisi frenlerin ve lastiklerin yıpranmasının azaltılmasına yardımcı olacak; emisyon ve yakıt tüketimi sıfıra indirilecektir (atalet nedeniyle bağlantısızlık).


Manual Cover
2019 Seat Ibiza Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2019
MakeSeat
ModelIbiza
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages358
File size8 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders