2015 Seat Altea XL Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2015 Seat Altea XL Kullanım Kılavuzu
Posted on 24 Sep, 2016 by Varshakiri
Model: 2015 Seat Altea XL


Pages: 240
File size: 4 MB

Other 2015 Seat Altea XL Manuals:


indir »

Manuel Açıklama
Burada listelenen donanımların bir kısmı sadece belirli model versiyonlarında bulunur veya isteğe bağlı olarak takılabilir. Üçüncü kişilere zarar gelmesini önlemek için yolu kullanan diğer kişilerin dikkati çekmek üzere reflektör kullanın. Çocuk koruma kilidi arka kapıların içeriden ye alınabilir veya devreden çıkarılabilir.

Gösterge aydınlatması , bir metin mesajı gösterge paneli ekranında gündüz sürüş farı otomatik olarak kısıldıkça görüntülenebilir. Diğer araç sürücülerinin dikkatini duran aracınıza çekmek için dörtlü flaşör ve Örneğin aşağıdaki durumlarda diğer yol reflektör kullanın. İki sinyal lambası Burada anlatılan dörtlü flaşör kullanımı yasal yönetmeliklerdeki zorunluluklara için kullanılır.

Sürücü koltuğu ve ön yolcu koltuğu fiziksel gereksinimlere uygun şekilde çeşitli yönlere ayarlanabilir. Ani fren ya da kaza esnasında Ön koltukların altındaki saklama yük serbest kalırsa yolcuların yaralanma bölmesi* riski vardır. Güç soketleri ve bu noktalara bağlanan aksesuarlar sadece kontak açıkken veya motor çalışırken işlev görür.



Manual Cover
2015 Seat Altea XL Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2015
MakeSeat
ModelAltea XL
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages240
File size4 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders