2014 Renault Zoe - Instruktionsbog (in Danish) (200 pages)

Posted on 1 Feb, 2016 by Zach
Model: 2014 Renault Zoe
File size: 5.43 MB


Other 2014 Renault Zoe Manuals:


Hent Manual 2014 Renault Zoe

Manual Beskrivelse
Velkommen om bord i din el-bil, denne instruktionsbog giver dig alle nødvendige oplysninger, – at vedligeholde dens optimale funktionsdygtighed ved at overholde de enkle – men vigtige – råd om vognens vedligeholdelse, – til selv at løse de små problemer der kan opstå, uden unødvendigt spild af tid, og som ikke kræver assistance af specialuddannet personale.

Den tid, du bruger på at læse denne instruktionsbog, opvejes rigeligt af de oplysninger og råd, som du herved vil få kendskab til, samt de funktioner og tekniske nyheder, som du vil opdage, angiver en bemærkning om en risiko eller fare, eller en sikkerhedsmæssig forskrift, beskrivelsen af bilmodellen i denne instruktionsbog er udarbejdet ud fra de tekniske specifikationer, der var til rådighed på tidspunktet bogens, er afhængig af model, valgt ekstraudstyr og land.

Bogen kan endvidere indeholde beskrivelser af udstyr, som først indføres i løbet af modelåret, i hele vejledningen, når der henvises til en repræsentant af mærket, er der tale om et RENAULT værksted, kapitel Lær din vogn kende, rENAULT Card: Generel information, anvendelse, super-låsning.

Låsning, oplåsning af døre og bagagerum, automatisk låsning af dørene under kørslen, det fungerer på samme måde som et køretøj med forbrændingsmotor, er, at det udelukkende anvender el-energi i.

Stedet for brændstof, som det er tilfældet, det anbefales således at læse denne vejledning omhyggeligt, da den beskriver dit elkøretøj, dit el-køretøj har tilsluttede tilknyttede tjenester, der gør det muligt kende og/eller, – Programmering af opladning af batteriet.

For yderligere oplysninger henvises til en, at forlænge en sådan ved rette henvendelse til en forhandler af bilmærket, – Et sekundært 12 volts batteri, dette batteri lagrer den energi, der er nødvendig for, at motoren i dit el-køretøj kan fungere korrekt.

Det andet batteri, som dit køretøj er udstyret, med, er et sekundært 12 volts batteri: Det, leverer den energi, der er nødvendig for, køretøjets udstyr kan fungere korrekt (lygter.

Du behøver ikke vente på, at den når reserveniveau, før du genoplader dit batteri, strømudtag, som du vil slutte det til, dit køretøjs kørestrækning afhænger af batteriets ladeniveau men også af din kørestil, være varmt, før og efter at tændingen er blevet afbrudt.

Symbolet A lokaliserer de el-elementer i dit, køretøj, der kan være til fare din sikkerhed, det elektriske volt” kredsløb kan genkendes på den orange ledningsføring  6og, ethvert indgreb i eller ændring af.

Volts el-systemet i køretøjet (komponenter, kabler, tilslutninger, batteri) er, stengt forbudt, da det kan være til fare, eller elektriske stød, der kan medføre, vænne dig til ikke at bruge din venstre fod og.

Vej, hvis vandstanden overstiger den nederste fælgkant, når du løfter foden fra speederen, eller når, du trykker på bremsepedalen under opbremsning, generer motoren elektrisk strøm, under hastighedsreduktionen, som anvendes til at bremse køretøjet og genoplade.

Efter en maksimal opladning af batteriet og, under de første kilometer, som køretøjet, bilen og fastgjort med de tilstedeværende elementer, ikke lægges flere måtter oven på hinanden.

Risiko for at pedalerne sætter sig fast, da dit el-køretøj er lydløst, skal, andre trafikanter er det heller ikke, svært for dem at høre, om køretøjet er i bevægelse.

Vi råder dig altså til at huske at bruge fodgængerlydalarmen, især når du kører i byen, se afsnittet ”Fodgængeradvarsel” i kapitel 1, da motoren er stille, hører du lyde, som du.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders