2016 Renault Talisman Manualul proprietarului (in Romanian)

2016 Renault Talisman Manualul proprietarului
Posted on 3 Oct, 2016 by Maurice
Model: 2016 Renault Talisman


Pages: 328
File size: 8 MB

Other 2016 Renault Talisman Manuals:


Descarca Manual

Online Viewer

Manual Descriere
Un scaun pentru copil cu care permite adaptarea centurii de siguranţă foarte fragil. Transportaţi copilul în această faţa la direcţia de deplasare fixat solid în la morfologia sa. Avansaţi scaunul faţă al vehiculului la maximum pentru a instala un scaun pentru copil cu spatele la direcţia de deplasare, apoi retrageţi la maximum scaunul situat în faţă, fără ca acesta să intre în contact cu scaunul pentru copil.

Împingeţi în faţă şi ridicaţi spătarul scaunului din faţa copilului, pentru a evita contactul dintre scaun şi picioarele copilului. Se poate aprinde împreună cu alţi martori luminoşi şi/ sau mesaje pe tabloul de bord. Reglarea înălţimii pentru informaţiile afişajului În funcţie de poziţia de conducere, puteţi ridica sau coborî informaţiile de pe afişaj.

Distanţa rămasă de parcurs până la următorul schimb de ulei poate deci, în unele cazuri, să scadă mai repede decât distanţa parcursă efectiv. Ele dispar printr-o apăsare pe tasta de selectare a afişajului sau după câteva secunde şi sunt memorate în jurnalul de bord. Strângeţi manual frâna de parcare asistată şi culul” asiguraţi-vă de imobilizarea vehiculului cu ajutorul unei cale.



Manual Cover
2016 Renault Talisman Manualul proprietarului (in Romanian) Image

General
Year2016
MakeRenault
ModelTalisman
FiletypePDF (Download)
LanguageRomanian
Pages328
File size8 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders