2018 Renault Scenic - Instruktionsbog (in Danish) (364 pages)

Posted on 2 May, 2018
Model: 2018 Renault Scenic
File size: 10.43 MB


Other 2018 Renault Scenic Manuals:


Hent Manual 2018 Renault Scenic

Manual Beskrivelse
Denne position gør det muligt at løfte viskerne fra forruden. Med tændingen tilsluttet, men med motoren slukket, skal du sænke kontaktarmen til laveste position (position for uafbrudt hurtig viskning), og viskerne vil standse i en position væk fra motorhjelmen. For at føre viskerne tilbage i position skal du først sørge for, at viskerne er slået ned på forruden og derefter føre kontaktarmen i position B (stop) med tændingen tilsluttet.

Når der er slukket for viskerne, er det muligt i op til 1 minut efter låsning af køretøjet manuelt at flytte viskerne. Tving ikke flytningen af viskerarmene, ellers er der risiko for beskadigelse af vinduesviskermotoren, armene og viskerne. For at placere viskerne korrekt på forruden skal du efter indgreb sikre, at viskerne ligger korrekt på forruden, tilslutte tændingen og igangsætte viskerfunktionen.

Viskeren i førersiden skal altid være over viskeren i passagersiden. Hvis det ikke forholder sig sådan, skal du udføre en hurtig viskning, når køretøjets hastighed er over cirka 7 km/t.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders