2016 Renault Megane Handleiding (in Dutch)

2016 Renault Megane Handleiding
Posted on 2 Oct, 2016 by Varshakiri
Model: 2016 Renault Megane


Pages: 340
File size: 9 MB

Other 2016 Renault Megane Manuals:


Downloaden Handleiding

Online Viewer

Manual Beschrijving
Uitsluitend speciaal opgeleide monteurs van de merkdealer mogen deze werkzaamheden uitvoeren. Zo blijft er voldoende ruimte over voor een goede en effectieve bescherming door de werking van de airbag. Dek de rugleuning van de stoel ook nooit af met bijvoorbeeld kleding of accessoires.

De werking van de airbag kan hierdoor belemmerd worden en verwondingen veroorzaken als de airbag wordt geactiveerd. Het niet dragen kan bij een ongeval de inzittenden blootstellen aan zeer zware verwondingen en de gevolgen van de werking van de airbag verergeren. Zware stoten onder de auto veroorzaakt door stoepen, gaten in het wegdek, stenen, kunnen de airbagsystemen activeren.

Deze mogen uitsluitend door speciaal opgeleide monteurs van de merkdealer worden gecontroleerd en gerepareerd. Controleer of uw kind altijd vastzit en het harnas of de gordel correct is afgesteld en aangepast. Zo worden het hoofd en de nek vermindert het risico dat het kind zijn hoofd leiders hebben die de gordel over de heupen ondersteund.



Manual Cover
2016 Renault Megane Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2016
MakeRenault
ModelMegane
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages340
File size9 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders