2016 Renault Master - Handleiding (in Dutch) (284 pages)

Posted on 2 Oct, 2016 by Spedez
Model: 2016 Renault Master
File size: 6.9 MB


Other 2016 Renault Master Manuals:


Downloaden Handleiding 2016 Renault Master

Manual Beschrijving
De achteruit”-stand van de stoel mag uitsluitend gebruikt worden bij stilstaande auto en stilstaande motor. Gordels gordel zo af te stellen dat de riem van de die beschadigingen vertonen moeten ook worden vervangen. Let in dat geval op dat de heupgordel niet te veel op de onderbuik drukt, zonder de gordel te los te dragen.

Controleer of de autogordels achterin nog goed op hun plaats zitten en goed werken na elke verandering aan de achterstoelen. Uitsluitend speciaal opgeleide monteurs van de merkdealer mogen deze werkzaamheden uitvoeren. Zo blijft er voldoende ruimte over voor een goede en effectieve bescherming door de werking van de airbag.

Dek de rugleuning van de stoel ook nooit af met bijvoorbeeld kleding of accessoires. Het niet dragen kan bij een ongeval de inzittenden blootstellen aan zeer zware verwondingen en de gevolgen van de werking van de airbag verergeren. Bij een botsing, zelfs een zware, tegen de achterkant of bij het over de kop gaan van de auto worden de airbags of de gordelspanners niet altijd geactiveerd.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders