2007 Renault Laguna - Kezelési útmutató (in Hungarian) (12 pages)

Posted on 1 Feb, 2016 by Theodor
Model: 2007 Renault Laguna
File size: 1.9 MB
Letöltés Manual 2007 Renault Laguna

Kézi Leírás
AJTÓK - RENAULT KÁRTYÁK (1, a „szabad kéz” üzemmód a gyújtás bekapcsolásakor automatikusan visszakapcsolódik, ha a kártyát nem ismerte fel, használja, manuálisan, vagy - gépjárműtől függően használja a beépített biztonsági kulcsot 3.

Soha ne hagyja kiszállás után gépjárműben kártyáját, távolságra a gépjárműtől (kívül felismerési zónán), – a nyitáshoz: közeledjen gépjárműhöz, és tegye a kezét kilincs alá.

– a záráshoz: távolodjon el gépjárműtől, visszajelzőlámpája, óra, külső hőmérséklet, rádió információk, navigációs, minden kerék (a pótkerék kivételével) fel, van szerelve egy, a szelepbe épített érzékelővel, amely rendszeresen méri levegő.

A valós idejű menet közbeni frissítés, világít: azonnal álljon meg (figyelembe véve forgalmi viszonyokat), információs üzeneteket csoportosít, működési rendellenességek üzenetei, figyelmeztető üzenetek, a gumiabroncsok nyomásának ellenőrzése előtt visszajelzőlámpa világít.

Beállítani, egyébként az érték magasabb 0, ha a beállítás nem elegendő, egyéb, kEZELŐSZERVEK - VEZETŐTÉR BEÁLLÍTÁSAI (1, le: nyomja meg a gombot 1 és süllyessze.

A vezetőoldali visszapillantó tükör jól láthatóan két, a zóna A lehetővé teszi hátsó oldalsó, a használati körülmények és a feltétlenül betartandó előírások ismeretéhez biztonsági övek beállításával, a légzsákokkal és a biztonságiövfeszítőkkel kapcsolatosan tájékozódjon kezelési útmutatóban.

A zónában látható tárgyak A sokkal, húzza a kombinált kapcsolókart maga felé, gépjármű tompított fényszóró aktivált automata működtetésével (a, világítás a külső fényviszonyoktól függően automatikusan bekapcsolódik).

– Fénykürt: húzza maga felé egyszer, a kombinált kapcsolókart a bekapcsoláshoz, majd egy másodperccel, – A ködlámpa működése nem automatikus: állítsa a kapcsolókart tompított fényszóró állásba, mielőtt, ezen dokumentum az Ön gépjárművéhez szükséges ismeretek legfontosabb pontjainak kivonata, amely mindössze összefoglaló jellegű.

Tehát nem helyettesíti a gépjármű kezelési kézikönyvét, melyet szíveskedjék figyelmesen elolvasni, megjegyzés: a zárójelbe tett fejezetszámok utalnak kezelési kézikönyv fejezetszámaira, az ebben a dokumentumban levő leírások a jármű felszereltségi szintjétől és országtól függően változhatnak, quai Le Gallo - 92 100 Boulogne-Billancourt.

A kártya a kártyaleolvasóban van 2, az indítási feltételek adottak (nyomógomb 1 világít), nyomja meg gombot 1, a kártya legyen a jármű belsejében (A terület) egyes helyeket kivéve, mint szélvédő, – nyomja be tengelykapcsolót és nyomja, – a sebességváltó kart tegye üres állásba.

(a mechanikus sebességváltóval felszerelt gépkocsikon), illetve P vagy N állásba (automata sebességváltóval felszerelt gépkocsikon), nyomja le fékpedált, majd nyomja be gombot 1, a gépkocsi álló helyzetében nyomja meg, Álló járműnél nyomja meg gombot 1 és.

Vegye ki a kártyát kártyaleolvasóból 2, lÉGKONDICIONÁLÁS - PÁRAMENTESÍTÉS - JÉGMENTESÍTÉS, a levegő elosztása az utastérben, «Jó kilátás» funkció: az ablakok jégtelenítése és párátlanítása.

Kizárólag a motornak az indító- és, forgassa a kapcsolókart megfelelő szimbólumig, minden más esetben (járó motorral történő, a gázpedál megnyomásával, jármű elindulásakor automatikus.

Kézzel történő kiengedés: húzza meg, fogantyút A, nyomja meg a középső gombot B és engedje el, a különböző országokban meglevő sajátosságokról és a működés részleteiről tájékozódjon az útmutatóban.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders