2017 Renault Koleos - Handleiding (in Dutch) (330 pages)

Posted on 8 Sep, 2017
Model: 2017 Renault Koleos
File size: 8.88 MB


Other 2017 Renault Koleos Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Renault Koleos

Manual Beschrijving
Zet de automatische parkeerrem met de hand vast en zorg of de auto niet wegrolt door middel van een blok. Het waarschuwingslampje achter de binnenspiegel om achterliggers en tegenliggers te detecteren. Houd tijdens het tanken het vulpistool in deze stand tot u klaar bent met tanken.

Rook niet tijdens het tanken en ontsteek geen open vuur in de nabijheid van de brandstoftank of de tankdop. Risico op vergiftiging of verstikking door de uitstoot van uitlaatgassen. Afhankelijk van het land kan het gebruik van de functie om de motor op afstand te starten of te programmeren verboden zijn door de geldende wetgeving en/of regelgeving.

Controleer voor het gebruik van deze functie de geldende wetgeving en/of regelgeving van het land. Parkeer de auto niet of blijf niet met draaiende motor staan op een plaats waar de uitlaat zich boven brandbaar materiaal bevindt. Het den uitgetrokken houden om een maximale loszetten is automatisch zodra de auto weer remwerking te krijgen.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders