2012 Renault Kangoo - Handleiding (in Dutch) (237 pages)

Posted on 27 Jul, 2015 by Neue Mage
Model: 2012 Renault Kangoo
File size: 8.6 MB


Other 2012 Renault Kangoo Manuals:


Downloaden Handleiding 2012 Renault Kangoo

Manual Beschrijving
ELF ontwikkelt voor RENAULT een compleet assortiment smeermiddelen, oliën voor handgeschakelde en automatische versnellingbakken, waarschuwing: voor een optimale werking van de motor, de hightech eigenschappen van deze smeermiddelen.

Zijn te danken aan de research voor de Formule 1, in combinatie met de techniek van RENAULT, voldoet dit assortiment perfect aan de specifieke, eisen van de modellen van het merk.

De smeermiddelen van ELF vormen een, belangrijke bijdrage aan de prestaties van uw auto, rENAULT adviseert de smeermiddelen van ELF die zijn goedgekeurd voor het bijvullen en verversen, raadpleeg uw RENAULT-dealer of kijk op de website www.

Welkom aan boord van uw auto, in dit instructieboekje worden aanwijzingen gegeven voor de bediening en het onderhoud, zodat u, – uw auto goed leert kennen waardoor u al zijn kwaliteiten, functies en zijn vele mogelijkheden ten volle kunt benutten, – de werking optimaal kunt houden door eenvoudige maar stipt op te volgen onderhoudsvoorschriften.

– zonder overbodig tijdverlies zelf kleine storingen kunt verhelpen, waarvoor geen specialist nodig is, door dit instructieboekje zorgvuldig te bestuderen, wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden en de nieuwe technieken die erin zijn toegepast, als sommige punten nog onduidelijk zijn, willen de technici van onze dealers u graag alle verdere informatie geven, dit instructieboekje is tot stand gekomen aan de hand van de gegevens die op het moment van samenstelling van dit boekje bekend waren.

Dit boekje staan alle mogelijke uitrustingen (standaard of optioneel) van dit model beschreven, ook kunnen er uitrustingen zijn opgenomen die pas op een later tijdstip in de auto zullen worden toegepast, overal waar in het instructieboekje sprake is van een merkdealer, wordt daarmee een RENAULT-dealer bedoeld, wij wensen u een goede reis uw auto.

Sleutel, FM-afstandsbediening: algemeen, gebruik, extra portiervergrendeling, keuze van de bevestiging van een kinderzitje, verlichting en signalisatie aan de buitenkant, stel de afstandsbediening niet bloot aan.

Gebruik de sleutel alleen waarvoor deze, bedoeld is (en niet bijvoorbeeld als flesopener, enz, laat uw sleutel nooit de auto, liggen als u een kind een.

De motor kunnen starten bijvoorbeeld, de ruiten kunnen bedienen en door het, aan hals, arm, of hand als deze uit de, dit wordt beïnvloed door de omgeving: let.

De werking van de afstandsbediening kan, gestoord worden in de omgeving van een, zendinstallatie of bij gebruik van apparatuur, die werkt op dezelfde frequentie als de afstandsbediening.

NB: als er binnen (ongeveer) 2 minuten na, het ontgrendelen geen portier wordt geopend, dan worden de portieren automatisch weer vergrendeld, daarbij worden gereset met de afstandsbediening, – Afhankelijk van de auto kunt u maximaal vier afstandsbedieningen gebruiken.

Controleer of de batterij goed en van het, juiste model is en correct geplaatst, raadpleeg voor het vervangen van het, batterijtje de paragraaf Sleutel, FMafstandsbediening: batterijtjes” hoofdstuk 5.

Deze wordt gevoed door een batterijtje, dat, u kunt vervangen (raadpleeg de paragraaf, laat uw sleutel nooit, zelfs niet, eventjes, in de auto liggen als.

U de auto verlaat en er een kind (of dier), het kan zichzelf anderen gevaar, brengen door de motor te starten, door.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders