2018 Renault Kadjar Manualul proprietarului (in Romanian)

2018 Renault Kadjar Manualul proprietarului
Posted on 30 May, 2018
Model: 2018 Renault Kadjar


Pages: 310
File size: 9 MB

Other 2018 Renault Kadjar Manuals:


Descarca Manual »

Manual Descriere
Atunci când modul 4WD Lock este activ, un mod pentru orice teren al ABS-ului este anclanşat. În acest caz, roţile se pot bloca în mod ciclic pentru a se adânci mai bine în sol, acest lucru reducând distanţele de frânare pe solul mobil. Atât timp cât este activat acest mod: manevrabilitatea vehiculului este limitată în timpul frânării.

Acest mod de funcţionare nu este deci recomandat în condiţie de aderenţă foarte slabă (gheaţă de exemplu); pot apărea anumite zgomote. Aceasta este normal şi nu constituie o anomalie de funcţionare. Controlul electronic al stabilităţii şi sistemul antipatinare la deplasarea pe teren accidentat În momentul unui rulaj pe sol mobil (nisip, noroi, zăpadă adâncă), este recomandat să dezactivaţi ESC-ul apăsând pe contactorul „ESC”.

În acest caz, numai funcţia de frânare roată cu roată rămâne activă. Această funcţie va frâna roata sau roţile care patinează pentru a permite transmiterea cuplului motor la roţile cu cea mai mare aderenţă. Acest lucru este în special util în situaţie de trecere pe două roţi în diagonală.



Manual Cover
2018 Renault Kadjar Manualul proprietarului (in Romanian) Image

General
Year2018
MakeRenault
ModelKadjar
FiletypePDF (Download)
LanguageRomanian
Pages310
File size9 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders