2015 Renault Kadjar - Handleiding (in Dutch) (298 pages)

Posted on 27 Jul, 2015 by Lucasmarcomini
Model: 2015 Renault Kadjar
File size: 6.69 MB


Other 2015 Renault Kadjar Manuals:


Downloaden Handleiding 2015 Renault Kadjar

Manual Beschrijving
ELF en Renault, partners op het vlak van hightech in de automobielsector, bundelen hun krachten, zowel op het circuit als op de weg, gamma smeermiddelen die perfect op uw Renault zijn afgestemd, optimale prestaties van uw motor zijn zo gegarandeerd.

Kunt u advies vragen aan uw Renault-dealer of het onderhoudsboekje van uw auto raadplegen, welkom aan boord van uw auto, in dit instructieboekje worden aanwijzingen gegeven voor de bediening en het onderhoud, zodat u, – uw auto goed leert kennen waardoor u al zijn kwaliteiten, functies en zijn vele mogelijkheden ten volle kunt benutten.

– de werking optimaal kunt houden door eenvoudige maar stipt op te volgen onderhoudsvoorschriften, – zonder overbodig tijdverlies zelf kleine storingen kunt verhelpen, waarvoor geen specialist nodig is, door dit instructieboekje zorgvuldig te bestuderen, wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden en de nieuwe technieken die erin zijn toegepast, als sommige punten nog onduidelijk zijn, willen de technici van onze dealers u graag alle verdere informatie geven.

Dit instructieboekje is tot stand gekomen aan de hand van de gegevens die op het moment van samenstelling van dit boekje bekend waren, dit boekje staan alle mogelijke uitrustingen (standaard of optioneel) van dit model beschreven, ook kunnen er uitrustingen zijn opgenomen die pas op een later tijdstip in de auto zullen worden toegepast, overal waar in het instructieboekje sprake is van een merkdealer, wordt daarmee een RENAULT-dealer bedoeld.

Wij wensen u een goede reis uw auto, rENAULT-kaart: Algemene informatie, gebruik, extra portiervergrendeling, keuze van de bevestiging van het kinderzitje, installatie van het kinderzitje, algemene informatie.

Kinderzitjes: bevestiging met de autogordel met het Isofix-systeem, menu voor het personaliseren van de instellingen van de auto, laat nooit, zelfs niet eventjes, een kind, een afhankelijke volwassene een dier.

In de auto achter als u deze verlaat, het kan zichzelf anderen gevaar, brengen door bijvoorbeeld de motor te, starten, door organen te bedienen zoals.

De ruitbediening, of de portieren te vergrendelen, enz, bovendien kan bij warm en/of zonnig, weer de temperatuur het interieur heel, contactsleutel, sleutel van het bestuurdersportier.

Vergrendelen/ontgrendelen van het inzetstuk van de sleutel, vrij te maken van zijn houder, drukt u op, de knop het komt vanzelf naar buiten, druk op de knop 5 en begeleid het inzetstuk tot zijn houder.

Stel de afstandsbediening niet bloot aan, gebruik de sleutel alleen waarvoor deze, bedoeld is (en niet bijvoorbeeld als flesopener, enz, dit wordt beïnvloed door de omgeving: let.

Niet goed gesloten is, vergrendelen/ontgrendelen de portieren snel, de werking van de afstandsbediening kan, gestoord worden in de omgeving van een, zendinstallatie of bij gebruik van apparatuur.

Die werkt op dezelfde frequentie als de afstandsbediening, vervangen, extra sleutel afstandsbediening nodig, altijd bij een merkdealer gebeuren, want het systeem moet daarbij, – afhankelijk van de auto kunt u maximaal vier afstandsbedieningen gebruiken.

Controleer of de batterij goed en van het, juiste model is en correct geplaatst, raadpleeg voor het vervangen de paragraaf FM-afstandsbediening: batterij”, deze wordt gevoed door een batterijtje.

Dat u kunt vervangen (raadpleeg de paragraaf FM-afstandsbediening: batterijtjes”, het vergrendelen ziet u aan het twee, keer oplichten van de knipperlichten en de.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders