2018 Renault Clio - Kezelési útmutató (in Hungarian) (266 pages)

Posted on 1 Nov, 2017
Model: 2018 Renault Clio
File size: 8.1 MB


Other 2018 Renault Clio Manuals:


Letöltés Manual 2018 Renault Clio

Kézi Leírás
Ha az utastér tisztításához el kell távolítania az eredeti tartozékokat (pl. szőnyegeket), ügyeljen arra, hogy azok mindig a megfelelő oldalra kerüljenek vissza (vezetőoldali szőnyeg a vezetőoldalra), és mindig a tartozékkal együtt adott tartóelemekkel rögzítse őket (pl. a kiegészítő vezetőoldali szőnyeget az erre a célra előkészített tartóelemmel rögzítse). Álló gépkocsinál minden esetben ellenőrizze, hogy semmi sem akadályozza-e a vezetést (tárgyak a pedálok működtetését, pedálfejek beakadása a kiegészítő szőnyegekbe stb.). A gépkocsi megfelelő karbantartása segít abban, hogy állapota hosszú távon megmaradjon.

Ennek megfelelően ajánlatos a gépkocsi utasterét rendszeresen karbantartani. A foltokat minél előbb kezelje, távolítsa el. Mindennemű folt esetén, használjon hideg (esetleg langyos), természetes összetevőket tartalmazó, szappanos vizet.

Tilos mosószereket (ruhamosószert, tisztítóporokat, alkoholtartalmú anyagokat) használni. Használjon puha törlőruhát. Öblítse le és törölje le a felesleget.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders