2017 Renault Clio - Handleiding (in Dutch) (260 pages)

Posted on 14 Dec, 2016 by Inimrepus
Model: 2017 Renault Clio
File size: 7.98 MB


Other 2017 Renault Clio Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Renault Clio

Manual Beschrijving
De spiegel wordt bij duisternis automatisch donkerder onder invloed van de verlichting van achter u rijdende voertuigen. Parkeer de auto niet of blijf niet met draaiende motor staan op een plaats waar de uitlaat zich boven brandbaar materiaal bevindt. Verlaag nooit de spanning van een waarde voor de bandenspanning opnieuw warme band.

De limieten van de auto kunnen niet overschreden worden en er is dan ook geen reden om harder te gaan rijden. De bestuurder moet bijzonder oplettend blijven op een gladde ondergrond of met weinig grip en/of op een helling. Deze functie kan in geen geval de waakzaamheid en verantwoordelijkheid van de bestuurder vervangen; deze moet altijd de controle over zijn auto behouden.

Zorg ervoor dat bij het manoeuvre steeds de verkeersregels worden gevolgd die gelden op de gekozen weg. Laat om op een helling stil te blijven staan uw voet niet op het gaspedaal rusten. De verwarming te stoppen; het ingebouwde controlelampje schakelt na enige tijd automatisch uit.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders