2015 Renault Clio - Handleiding (in Dutch) (252 pages)

Posted on 27 Jul, 2015 by JayCee
Model: 2015 Renault Clio
File size: 5.68 MB


Other 2015 Renault Clio Manuals:


Downloaden Handleiding 2015 Renault Clio

Manual Beschrijving
ELF en Renault, partners op het vlak van hightech in de automobielsector, bundelen hun krachten, zowel op het circuit als op de weg, gamma smeermiddelen die perfect op uw Renault zijn afgestemd, optimale prestaties van uw motor zijn zo gegarandeerd.

Kunt u advies vragen aan uw Renault-dealer of het onderhoudsboekje van uw auto raadplegen, welkom aan boord van uw auto, in dit instructieboekje worden aanwijzingen gegeven voor de bediening en het onderhoud, zodat u, – uw auto goed leert kennen waardoor u al zijn kwaliteiten, functies en zijn vele mogelijkheden ten volle kunt benutten.

– de werking optimaal kunt houden door eenvoudige maar stipt op te volgen onderhoudsvoorschriften, – zonder overbodig tijdverlies zelf kleine storingen kunt verhelpen, waarvoor geen specialist nodig is, door dit instructieboekje zorgvuldig te bestuderen, wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden en de nieuwe technieken die erin zijn toegepast, als sommige punten nog onduidelijk zijn, willen de technici van onze dealers u graag alle verdere informatie geven.

Dit instructieboekje is tot stand gekomen aan de hand van de gegevens die op het moment van samenstelling van dit boekje bekend waren, dit boekje staan alle mogelijke uitrustingen (standaard of optioneel) van dit model beschreven, ook kunnen er uitrustingen zijn opgenomen die pas op een later tijdstip in de auto zullen worden toegepast, overal waar in het instructieboekje sprake is van een merkdealer, wordt daarmee een RENAULT-dealer bedoeld.

Wij wensen u een goede reis uw auto, keuze van de bevestiging van het kinderzitje, kinderzitje: bevestiging met de autogordel met het Isofix-systeem, uitschakelen, inschakelen van de passagiersairbag voorin.

Met de RENAULT card kunt u, – de portieren, de achterklep en de tankdopklep vergrendelen/ontgrendelen, – de motor starten (raadpleeg de paragraaf, starten van de motor” hoofdstuk 2).

Op afstand inschakelen van de binnenverlichting, controleer of het batterijtje nog goed en, van het juiste model is en het correct, twee jaar: vervang het als de boodschap.

Op het instrumentenpaneel verschijnt (raadpleeg de paragraaf RENAULT-card: batterijtje” hoofdstuk 5), dit wordt beïnvloed door de omgeving: Let, dat u niet per ongeluk op de knoppen drukt, bij lege batterij, kunt u de auto altijd.

Auto” in hoofdstuk 1 en Starten van de, zelfs niet eventjes, de auto, liggen als u de auto verlaat en er een, kind (of dier) de auto zit.

Het kan zichzelf anderen gevaar, brengen door de motor te starten, door, de ruitbediening, of de portieren te vergrendelen, druk op de knop 6 en trek aan de sleutel 5.

En laat daarna de knop los, raadpleeg de paragraaf Portieren vergrendelen, ontgrendelen”, nadat u de auto geopend hebt met de geïntegreerde sleutel, plaats u deze terug, in zijn houder in de RENAULT card en.

Steekt u de RENAULT card in de kaartlezer om te kunnen starten, bij verlies, of voor het bestellen van een, extra RENAULT card, kunt u deze uitsluitend bestellen bij een merkdealer, het vervangen van een RENAULT card.

Moet altijd bij een merkdealer gebeuren, het systeem moet met alle RENAULT, het is mogelijk maximaal vier RENAULT, met de geïntegreerde sleutel kunt u het.

Linker voorportier vergrendelen of ontgrendelen wanneer de RENAULT card niet werkt, – batterij van de RENAULT card leeg, accu, – gebruik van apparatuur die met dezelfde.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders