2014 Renault Clio - Instruktionsbog (in Danish) (227 pages)

Posted on 1 Feb, 2016 by Muitosabao
Model: 2014 Renault Clio
File size: 6.75 MB
Hent Manual 2014 Renault Clio

Manual Beskrivelse
ELF har udviklet en komplet smøreolieserie til RENAULT, olier til manuelle og automatiske gear, advarsel: For at optimere motorfunktionen kan brug af, en smøreolie være begrænset til visse modeller.

Smøreolierne, der er inspireret fra forskningen, der, anvendes til Formule 1, er af meget høj teknologi, dette udvalg er opdateret sammen med, eLF smøreolierne bidrager i høj grad.

RENAULT anbefaler ELF smøreolier, der er godkendt til olieskift og efterfyldning, kontakt en RENAULT-værksted eller besøg webstedet www, velkommen om bord i bilen, denne instruktionsbog giver dig alle nødvendige oplysninger.

– at vedligeholde dens optimale funktionsdygtighed ved at overholde de enkle – men vigtige – råd om vognens vedligeholdelse, – til selv at løse de små problemer der kan opstå, uden unødvendigt spild af tid, og som ikke kræver assistance af specialuddannet personale, den tid, du bruger på at læse denne instruktionsbog, opvejes rigeligt af de oplysninger og råd, som du herved vil få kendskab til, samt de funktioner og tekniske nyheder, som du vil opdage, angiver en bemærkning om en risiko eller fare, eller en sikkerhedsmæssig forskrift.

Beskrivelsen af bilmodellen i denne instruktionsbog er udarbejdet ud fra de tekniske specifikationer, der var til rådighed på tidspunktet bogens, er afhængig af model, valgt ekstraudstyr og land, bogen kan endvidere indeholde beskrivelser af udstyr, som først indføres i løbet af modelåret, i hele vejledningen, når der henvises til en repræsentant af mærket, er der tale om et RENAULT værksted.

Kapitel Lær din vogn kende, rENAULT Card: Generel information, anvendelse, superlåsning, låsning, oplåsning af døre og bagagerum, automatisk låsning af dørene under kørslen.

– oplåsning/låsning af døre, bagagerumsklap og tankdæksel (se de følgende, – Fjerntænding af belysningen inde i køretøjet (se de følgende sider), – start af motor, se afsnittet ”start af motor”, den varierer alt efter omgivelserne: Pas på.

Ikke uforvarende aktivere dit RENAULT, kort, hvilket kan medføre ufrivillig låsning, oplåsning af alle døre, bagklap og tankdæksel, låsning af alle døre, bagklap og tankdæksel.

Kontroller, at batteriet altid er i god stand, af, den rigtige type, og at det er korrekt isat, har en levetid på cirka år: batteriet skal, low” vises på instrumentbrættet (der henvises til afsnittet ”RENAULT smartCard: batteri” i kapitel 5).

Selvom batteriet er afladet, kan du altid, ”Låsning/oplåsning af vognen” i kapitel 1, barn (eller et husdyr) i vognen, heller ikke et kort øjeblik.

Barnet kan udsætte sig selv eller andre, for fare ved at starte motoren, ved, dette kan i værste fald medføre alvorlige, tryk på og træk i nøglen 5, slip.

Der henvises til afsnittet ”Låsning, oplåsning, når du er kommet ind i vognen ved, hjælp af den indbyggede nøgle, skal den, sættes tilbage på sin plads i RENAULT.

I tilfælde af tab, eller hvis du ønsker, anskaffe endnu et RENAULT kort, skal, du rette henvendelse til en forhandler, i tilfælde af udskiftning af et RENAULT.

SmartCard, skal vognen og alle eksisterende RENAULT SmartCard til et, den indbyggede nøgle tjener til låsning og, oplåsning af venstre fordør, når RENAULT.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders