2017 Renault Captur - Handleiding (in Dutch) (248 pages)

Posted on 12 Feb, 2017 by Nawksnai
Model: 2017 Renault Captur
File size: 6.56 MB


Other 2017 Renault Captur Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Renault Captur

Manual Beschrijving
Bij olie verversen moet zowel de afstand tot de volgende onderhoudsbeurt als tot de volgende olieverversing worden gereset. Zij verdwijnen door een druk op de keuzetoets van de aanduiding of na enkele secondes en worden opgeslagen in het functieoverzicht. Voor uw eigen veiligheid donkerder onder invloed van de verlichting dient u hiermee rekening te van achter u rijdende voertuigen.

Bovendien kan bij warm en/of zonnig weer de temperatuur in het interieur heel erg snel oplopen. Parkeer de auto niet of blijf niet met draaiende motor staan op een plaats waar de uitlaat zich boven brandbaar materiaal bevindt. Deze test moet altijd gebeuren na controle van de bandenspanning in de vier banden als deze koud zijn.

De bestuurder moet bijzonder oplettend blijven op een gladde ondergrond of met weinig grip en/of op een helling. De snelheidsbegrenzer heeft in geen enkel geval invloed op het remsysteem. De snelheidsregelaar heeft in geen enkel geval invloed op het remsysteem.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders