2017 Peugeot Partner Tepee Užívateľská príručka (in Slovak)

2017 Peugeot Partner Tepee Užívateľská príručka
Posted on 6 Oct, 2016 by Talktoharris
Model: 2017 Peugeot Partner Tepee


Pages: 292
File size: 11 MB

Other 2017 Peugeot Partner Tepee Manuals:


Stiahnite si manuál »

Manuálny Popis
Svetlomety sú funkčné len pokiaľ sú na vozidle svetlomety rozsvietené obrysové alebo stretávacie svetlá. Všetky kontrolky združeného prístroja ktorá vás upozorní na opakované sa rozsvietia. Po každom vypnutí zapaľovania na dlhšie ako jednu minútu je potrebné opätovne aktivovať automatické stieranie potlačením ovládača smerom dole.

Ďalšie zatlačenie vzduchu dočasne izoluje funkciu vypne a zhasne interiér vozidla od vonkajších kontrolné svetlo. Pre zabezpečenie vášho komfortu ostanú nastavenia pri následnom naštartovaní vozidla zachované. Pre dosiahnutie zadanej bol zabezpečený požadovaný komfort hodnoty komfortu systém použije svoj a dostatočná cirkulácia vzduchu v maximálny výkon.

Ďalšie zatlačenie na toto tlačidlo Pre zabezpečenie vášho komfortu sa umožní vypnutie chladenia vzduchu. Pre zníženie polohy sedadla potiahnite ovládač smerom hore a následne váhou vášho tela sedadlo zatlačte. Nikdy nejazdite na vozidle so zloženými opierkami hlavy; tieto musia byť na určenom mieste a správne nastavené.



Manual Cover
2017 Peugeot Partner Tepee Užívateľská príručka (in Slovak) Image

General
Year2017
MakePeugeot
ModelPartner Tepee
FiletypePDF (Download)
LanguageSlovak
Pages292
File size11 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders