2017 Peugeot Partner Tepee Návod k obsluze (in Czech)

2017 Peugeot Partner Tepee Návod k obsluze
Posted on 6 Oct, 2016 by Varshakiri
Model: 2017 Peugeot Partner Tepee


Pages: 292
File size: 11 MB

Other 2017 Peugeot Partner Tepee Manuals:


Stáhněte si manuál »

Manuální Popis
Omezovač v žádném případě nemůže sloužit jako zařízení zaručující dodržování nejvyšší povolené rychlosti a nenahrazuje řidičovu pozornost. Systém vzduchu k zajištění dostatečného využije svého maximálního výkonu pohodlí a proudění vzduchu v prostoru k dosažení předem nastavené hodnoty pro cestující. Pro snížení polohy přitáhněte ovladač směrem nahoru a zatlačte svou vahou na sedadlo.

Nikdy nejezděte s vymontovanými opěrkami hlavy; za jízdy musí být opěrky na svém místě a být správně seřízené. Při zpětné montáži zasunujte tyčky opěrky hlavy do otvorů souběžně s osou opěradla. V blízkosti prahu zavazadlového bezpečnostního pásu středového prostoru je dutina pro uložení sedadla do jeho pouzdra v obložení navíjecího krytu zavazadlového stropu.

Čáry jsou zobrazené jako vyznačení „na zemi a neumožňují situovat Tyrkysové křivky znázorňují obrys při vozidlo vůči vysokým překážkám maximálním rejdu. Jinak by při rozvinutí airbagu hrozilo nebezpečí usmrcení nebo vážného zranění dítěte. Před montáží dětské autosedačky na toto místo se seznamte s předpisy platnými v dané zemi.



Manual Cover
2017 Peugeot Partner Tepee Návod k obsluze (in Czech) Image

General
Year2017
MakePeugeot
ModelPartner Tepee
FiletypePDF (Download)
LanguageCzech
Pages292
File size11 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders