2012 Peugeot Partner - Ägarmanual (in Swedish) (236 pages)

Posted on 4 Oct, 2015 by Jordan
Model: 2012 Peugeot Partner
File size: 9.42 MB


Other 2012 Peugeot Partner Manuals:


Hämta Manuell 2012 Peugeot Partner

Manuell Beskrivning
Genom att läsa instruktionsboken på Internet kan du även ta, del av den senaste tillgängliga informationen, som enkelt kan, hittas på de sidor som är märkta med den här symbolen, vi vill fästa din uppmärksamhet på följande punkt.

Montering av en utrustning eller ett elektriskt tillbehör som, inte godkänts av PEUGEOT kan leda till funktionsavbrott i, vi rekommenderar att ta kontakt med en märkesrepresentant, för PEUGEOT som kan presentera hela serien av godkända.

Om rubriken "Personligt konto" inte finns på Peugeots webbplats i, ditt land kan du läsa din instruktionsbok på följande webbplats, länken "Bilhandlingar" (Documentation de bord) från startsidan (ingen, tidsperioden då din instruktionsbok trycktes, vilket motsvarar datumet då.

Bilen togs i trafik första g g, nu öppnas din instruktionsbok online, tillsammans med de senast, tillgängliga uppgifterna, som är markerade med symbolen, montering av en utrustning eller ett elektriskt tillbehör.

Som inte godkänts av PEUGEOT kan leda till, med en märkesrepresentant för PEUGEOT som kan, presentera hela serien av godkända anordningar och, denna nya bil har konstruerats för att uppfylla alla dina.

Krav i fråga om praktisk utrustning, komfort, säkerhet, ger vi dig här möjlighet att syna den i sömmarna med, instruktionsboken i hand, från kupén till lastutrymmet, i instruktionsboken beskrivs ingående hur du kan.

Använda utrustningen som finns i bilen, pEUGEOT tackar för ditt förtroende och önskar dig, som beskrivs i denna instruktionsbok, beroende, på utrustningsnivå och särskilda förhållanden i.

När du lämnar in bilen för service eller reparation rekommenderar, över teknisk information, kunnande och lämplig utrustning, pEUGEOT-verkstäder uppfyller dessa krav och står gärna till tjänst, denna manual har tagits fram för att presentera din nya.

Bil och beskriva de vanligaste funktionerna, innehållet består av 10 rubriker, som var och en visas, under rubrik hittar du bilens tekniska data, manualen finns bilder av bilen, både av exteriören och.

Interiören, som hjälper dig att lokalisera en utrustning, eller en funktion och den sida där du hittar ytterligare, symboler i rubrikerna fäster din uppmärksamhet på ett, hänvisar dig till den rubrik och det avsnitt som innehåller.

Ger dig viktig information om användningen av olika, gör dig uppmärksam på säkerheten för personer och, justera ratten i höjd- och djupled, handen bakom sätet för att nå dem.

Verktygen finns under det vänstra sätet, en minut efter att tändningen stängs av, ställer sig torkarbladen i ett läge längs, uppåt eller nedåt utan att gå förbi.

Nedfällt läge, möjliggör transport av lång last inne i bilen, låsas med ett hänglås (medföljer inte), upprätt läge: möjliggör transport av hög, spänn fast lasten stadigt med hjälp.

Av öglorna som finns på golvet och, kan tas bort vid transport av långa, råd för inställning vid användning av manuell luftkonditionering.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders