2018 Peugeot Boxer Kezelési útmutató (in Hungarian)

2018 Peugeot Boxer Kezelési útmutató
Posted on 22 Oct, 2018
Model: 2018 Peugeot Boxer


Pages: 232
File size: 9 MB

Other 2018 Peugeot Boxer Manuals:


Letöltés Manual »

Kézi Leírás
Vezessen óvatosan, mérsékelt sebességgel A jármű méretei különböznek a könnyű járművekétől mind szélességben, mind magasságban, mind hosszban, egyes akadályok észlelése nehezebb is. Lassan manőverezzen. Kanyarodás előtt elllenőrizze, hogy az oldalfal magasság feléig nem ütközik akadályba.

Tolatás előtt elllenőrizze, hogy a jármű mögött, különösen magasan nincs akadály. Legyen tisztában a külső méretekkel, főleg, ha létrát is szállít. A járművet felelősséggel és hatékonyan vezesse: Körültekintően kanyarodjon.

Vegye figyelembe, hogy különösen nedves vagy jeges úton a féktávolság megnőhet. Vegye figyelembe a járműre ható oldalszél hatásait. A hatékony környezetbarát vezetési stílussal üzemanyagot is megtakarít; fokozatosan gyorsítson, ügyeljen a féktávolságra és mindig igazítsa a forgalmi viszonyokhoz haladási sebességét. Időben jelezze irányváltási szándékát, hogy arról a közlekedés más résztvevői is időben értesüljenek. Figyeljen oda: A gumiabroncsokat legalább a címkén feltüntetett értékre fújja fel, hosszú utak esetén 0.2–0.3 barral többre.



Manual Cover
2018 Peugeot Boxer Kezelési útmutató (in Hungarian) Image

General
Year2018
MakePeugeot
ModelBoxer
FiletypePDF (Download)
LanguageHungarian
Pages232
File size9 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders