2012 Peugeot Boxer - Manualul de utilizare (in Romanian) (164 pages)

Posted on 4 Oct, 2015 by Andrewkaz
Model: 2012 Peugeot Boxer
File size: 4.56 MB


Other 2012 Peugeot Boxer Manuals:


Descarca Manual 2012 Peugeot Boxer

Manual Descriere
Cautati instructiunile de utilizare pe site-ul de Internet al, daca rubrica "Spatiu personal" nu este disponibila pe site-ul marcii, din Romania, puteti consulta instructiunile de utilizare la adresa, consultand instructiuni de utilizare online, aveti acces la.

Ultimele informatii disponibile, usor de identificat prin marcajele, de pagina, reperabile cu ajutorul acestei pictograme, data editiei corespunzatoare datei primei inmatriculari, veti gasi instructiunile de utilizare aceeasi prezentare.

Atragem atenţia asupra următorului aspect: montarea unui, echipament sau a unui accesoriu electric neautorizat de, automobiles PEUGEOT, poate cauza defectarea sistemului, reţinut această particularitate şi vă sfătuim să luaţi legătura cu.

Un reprezentant al mărcii PEUGEOT pentru vă fi prezentate, vehiculul dumneavoastră este echipat cu o parte din dotările, descrise în acest document, în funcţie de nivelul de dotare, de, versiunea şi de caracteristicile proprii ţării de comercializare.

Pentru orice intervenţie asupra vehiculului dumneavoastră, adresaţivă unui atelier calificat ce dispune de informaţii tehnice, competenţă şi material adaptat, la fel cum reţeaua PEUGEOT, boxer a fost astfel conceput încât să satisfacă toate.

Exigenţele dumneavoastră în materie de utilitate, confort, dumneavoastră, vă propunem să vă familiarizaţi cu acesta, de la cabină la spaţiul de încărcare, consultând "Ghidul, echipamentelor de care dispuneţi la bord.

PEUGEOT vă mulţumeşte pentru încrederea arătată şi vă, acest document de bord este conceput pentru vă familiariza cu, noul vehicul încă de la primirea sa şi pentru a vă pune în temă cu, citirea acestuia este uşurată de continutul alcătuit din 10 capitole.

Identificate, reperabile printr-un cod colorat, specific fiecărei, vehiculului în versiunea cu dotările cele mai complete, În capitolul veţi găsi toate caracteristicile tehnice ale vehiculului, interiorul vehiculului vă vor ajuta să localizaţi un echipament sau.

O funcţie precum şi pagina de trimitere pentru detalii, În cadrul fiecărei rubrici există repere care vă vor atrage atenţia, vă orientează spre rubrica sau partea care conţine informaţia, detaliată legată de o anumită funcţie.

Vă semnalează o informaţie importantă referitoare la utilizarea, vă avertizează asupra siguranţei persoanelor şi echipamentelor, ieşirii din vehicul, luminile din faţă vor, rămâne aprinse pentru o scurtă durată.

Pot fi deschise la 180° pentru facilita, acest echipament vă avertizează în caz de, detectare a unui obstacol situat în spatele, la trecerea în marşarier, şi transmite.

Imagini pe ecranul situat în locul oglinzii, aveţi grijă să nu blocaţi canalul de ghidare, din podea, pentru o bună culisare uşii, aveţi grijă la deschiderea completă pentru.

Obţine blocarea dispozitivului de la baza uşii, nu rulaţi cu uşa laterală culisantă deschisă, apăsaţi pe buton, situat pe panoul uşii, pentru mărirea unghiului de deschidere.

Pentru închidere, începeţi cu uşa stângă, priză accesorii Volţi (180 W maxim), cu contactul taiat, cheia în poziţia STOP.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders