2013 Peugeot 807 - Handleiding (in Dutch) (234 pages)

Posted on 27 Apr, 2017 by Goofball
Model: 2013 Peugeot 807
File size: 10.17 MB


Other 2013 Peugeot 807 Manuals:


Downloaden Handleiding 2013 Peugeot 807

Manual Beschrijving
De verlichting wordt gaat de verlichting branden en wordt uitgeschakeld als de lichtsterkte van de het pictogram service weergegeven in omgeving weer voldoende is of het wissen combinatie met een geluidssignaal en is gestopt. Het interval wordt in een autowasstraat het contact af ruitenwissers werken de ruitenwissers aangepast aan de rijsnelheid. De auto neemt de laatst ingestelde ingestelde snelheid zal dan knipperen.

De snelheid is nu in het geheugen opgeslagen/geactiveerd en deze snelheid wordt door de auto gehandhaafd. Uitstroomopeningen naar de beenruimte in de auto completeren het geheel. Het is bovendien mogelijk om de bediening voor de ventilatie achter in of uit te schakelen.

Het systeem compenseert temperatuur in het interieur automatisch en zo snel mogelijk het worden verkregen. Het is raadzaam om niet langdurig met uitgeschakelde airconditioning te rijden. De juiste stand van de hoofdsteun is als de bovenzijde van de hoofdsteun zich ter hoogte van de bovenzijde van het hoofd bevindt.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders