2019 Peugeot 508 Handleiding (in Dutch)

2019 Peugeot 508 Handleiding
Posted on 23 Jul, 2019
Model: 2019 Peugeot 508


Pages: 320
File size: 10 MB

Other 2019 Peugeot 508 Manuals:


Downloaden Handleiding

Online Viewer

Manual Beschrijving
Active Suspension Control Dit veersysteem is zelfregelend op basis van de volgende parameters: de staat en het profiel van de weg, de belading van de auto, de rijstijl en de geselecteerde rijstand. Het systeem wordt geregeld door een elektronische eenheid, die gebruikmaakt van de gegevens afkomstig van verschillende sensoren om op basis van deze parameters een optimaal dempingsniveau van elke schokdemper te verkrijgen. Het systeem heeft drie standen: Comfort, Normal en Sport.

In de stand Comfort gaat de voorkeur uit naar een zachte demping voor meer comfort op een slecht wegdek. De stand Normal biedt het beste compromis tussen comfort en weggedrag. In de stand Sport gaat de voorkeur uit naar een stugge demping om het overhellen van de carrosserie te beperken.

De stand kan geselecteerd worden met behulp van de rijstandselectie op de middenconsole. Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer informatie over de rijstanden. Rijstanden: Afhankelijk van de specifieke instellingen van de auto zijn deze diverse rijstanden beschikbaar. De selectie van de rijstanden is afhankelijk van de voorzieningen van de auto. Elke keer dat het contact wordt aangezet, wordt standaard "Normaal" geselecteerd.



Manual Cover
2019 Peugeot 508 Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2019
MakePeugeot
Model508
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages320
File size10 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders