2018 Peugeot 308 Omistajan käsikirja (in Finnish)

2018 Peugeot 308 Omistajan käsikirja
Posted on 22 Oct, 2018
Model: 2018 Peugeot 308


Pages: 324
File size: 11 MB

Other 2018 Peugeot 308 Manuals:


Lataa käsikirja »

Manuaalinen Kuvaus
Toimintaperiaate: Järjestelmä mukauttaa automaattisesti auton nopeuden edellä ajavan ajonopeuteen, jotta välimatka säilyy vakiona. Jos edellä oleva ajoneuvo liikkuu hitaammin, järjestelmä hidastaa autosi nopeutta tai jopa pysäyttää autosi moottorijarrutuksen ja jarrujärjestelmän avulla (EAT8- automaattivaihteiston tai BlueHDi 150 S&S EAT6 -moottorin kanssa). Jos edellä ajava kiihdyttää tai vaihtaa kaistaa, dynaaminen vakionopeussäädin kiihdyttää asteittain, jotta auto palautuu ohjenopeuteen.

Jos kuljettaja kytkee suuntavilkun hitaammin ajavan ajoneuvon ohittamista varten, vakionopeussäädin antaa autosi lähestyä väliaikaisesti edellä ajavaa ohituksen helpottamiseksi, kuitenkaan koskaan ylittämättä ohjenopeutta. Toiminnon palauttaminen käyttöön: Käsivalintaisella vaihteistolla Jotta toiminto voidaan ottaa uudelleen käyttöön, kuljettajan on kiihdytettävä vähintään nopeuteen 30 km/h ja painettava sitten painiketta 2, 3 tai 4. EAT8-vaihteiston tai BlueHDi 150 S&S EAT6 -moottorin kanssa Auton täydelliseen pysähdykseen johtavan jarrutuksen seurauksena järjestelmä pitää ajoneuvon paikallaan ja vakionopeussäätimen toiminta keskeytyy.

Kuljettajan on lähdettävä liikkeelle painamalla kaasupoljinta ja aktivoitava järjestelmä uudelleen yli 30 km/h:n nopeudessa painamalla painiketta 2, 3 tai 4. Kun auto on liikkumaton ja jos kuljettaja ei tee mitään toimenpidettä, sähköinen seisontajarru kytkeytyy automaattisesti hetken kuluttua (noin viisi minuuttia).


Manual Cover
2018 Peugeot 308 Omistajan käsikirja (in Finnish) Image

General
Year2018
MakePeugeot
Model308
FiletypePDF (Download)
LanguageFinnish
Pages324
File size11 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders