2016 Peugeot 308 Ägarmanual (in Swedish)

2016 Peugeot 308 Ägarmanual
Posted on 27 Apr, 2017 by Adamkolaro
Model: 2016 Peugeot 308


Pages: 398
File size: 11 MB

Other 2016 Peugeot 308 Manuals:


Hämta Manuell »

Manuell Beskrivning
För att återaktivera dessa funktioner måste du trycka på en knapp på fjärrkontrollen eller starta motorn med den elektroniska nyckeln insatt i läsaren. Systemet kopplar även bort knappen för manuell styrning av centrallåset. F efter att ha låst upp bilen med fjärrkontrollen ska du trycka på öppningsreglaget och sedan lyfta upp bakluckan.

Håll sedan reglaget nedtryckt funktion ännu ca en sekund efter att rutan stängts. Den öppnas eller stängs helt när du under aktiveringen är klämskyddet ur funktion. Återinitiering av fönsterhissarna efter återanslutning av batteriet måste klämskyddet återinitieras.

Innan du skjuter sätet bakåt ska du kontrollera att inget föremål eller någon person hindrar sätets rörelse bakåt för att inte att riskera att någon klämmer sig eller att sätet blockeras på grund av skrymmande föremål som placerats på golvet bakom sätet eller på utför dessa inställningar med motorn är passagerarsätet bak. Inställningen är rätt när den övre kanten av nackstödet befinner sig i höjd med hjässan på huvudet. Lämna aldrig luckan öppen om du inte använder den för transport av långa föremål.



Manual Cover
2016 Peugeot 308 Ägarmanual (in Swedish) Image

General
Year2016
MakePeugeot
Model308
FiletypePDF (Download)
LanguageSwedish
Pages398
File size11 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders