2017 Peugeot 3008 Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek)

2017 Peugeot 3008 Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 14 Dec, 2016 by Milliamp
Model: 2017 Peugeot 3008


Pages: 566
File size: 17 MB

Other 2017 Peugeot 3008 Manuals:


Λήψη Εγχειρίδιο

Online Viewer

εγχειρίδιο Περιγραφή
Ρυθμίστε το προσκέφαλο έτσι ώστε η πάνω πλευρά του να βρίσκεται στο ύψος του πάνω μέρος τού κεφαλιού σας. Ρυθμίστε το μήκος της έδρας του καθίσματος ώστε να εξασφαλίζεται ένα στήριγμα στο ύψος των μηρών. Κίνδυνος μαγκώματος σε περίπτωση που υπάρχουν επιβάτες στα πίσω καθίσματα ή μπλοκαρίσματος του καθίσματος αν έχουν τοποθετηθεί ογκώδη αντικείμενα στο πάτωμα πίσω από το κάθισμα.

Η λειτουργία αυτή σε συνδυασμό με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων διευκολύνει για τη μεταφορά αντικειμένων με μεγαλό μήκος και όγκο. Με το χειριστήριο ρύθμισης θερμοκρασίας μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο άνεσης που θέλετε αναμειγνύοντας τον αέρα των διαφόρων κυκλωμάτων. Πλαϊνοί ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί με μεσαία θέση και κατόπιν τον μετακινείτε δυνατότητα κλεισίματος.

Σε μια ήπια και αθόρυβη λειτουργία θερμοκρασία που επικρατεί στον χώρο συνάρτηση με το επιπεδο άνεσης που έχετε περιορίζοντας την παροχή αέρα. Το σύστημα αποθάμπωσης ξεπαγώματος πίσω τζαμιού μπορεί να λειτουργήσει μόνο όταν ο κινητήρας βρίσκεται σε λειτουργία. Η διαχείριση των αρχείων αυτών γίνεται από τα χειριστήρια στο τιμόνι ή το ηχοσύστημα.



Manual Cover
2017 Peugeot 3008 Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) Image

General
Year2017
MakePeugeot
Model3008
FiletypePDF (Download)
LanguageGreek
Pages566
File size17 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders