2014 Peugeot 208 Handleiding (in Dutch)

2014 Peugeot 208 Handleiding
Posted on 27 Apr, 2017 by Cowabunga
Model: 2014 Peugeot 208


Pages: 336
File size: 10 MB

Other 2014 Peugeot 208 Manuals:


Downloaden Handleiding

Online Viewer

Manual Beschrijving
Bewaar de sticker die u bij de aflevering van uw auto samen met de sleutels is overhandigd zorgvuldig op een plaats buiten de auto. Druk nooit op de knoppen van uw afstandsbediening buiten het bereik en het zicht van uw auto. De afstandsbediening kan dan onbruikbaar worden en moet in dat geval opnieuw worden gesynchroniseerd.

Het alarmsysteem wordt uitgeschakeld; het verklikkerlampje van de knop gaat uit. Zet het contact aan om de ruiten weer ruitbediening achter te kunnen bedienen. De bestuurder moet ervan verzekerd zijn dat de passagiers op de juiste manier gebruik maken van de elektrische ruitbediening.

Zorg er bij het verstel en van de stoel naar achteren voor dat het schuiven van de stoel niet wordt verhinderd door personen of hinderlijke voorwerpen op de vloer achter de stoel om te voorkomen dat de stoel wordt geblokkeerd. Zorg ervoor dat de veiligheidsgordels correct zijn opgerold zodat de achterpassagiers gemakkelijk kunnen instappen. Ga nooit rijden als de hoofdsteunen zijn verwijderd; de hoofdsteunen moeten zijn geplaatst en correct zijn afgesteld.



Manual Cover
2014 Peugeot 208 Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2014
MakePeugeot
Model208
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages336
File size10 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders