2010 Peugeot 207 CC - Omistajan käsikirja (in Finnish) (207 pages)

Posted on 5 Aug, 2015 by Franklin
Model: 2010 Peugeot 207 CC
File size: 9.72 MB


Other 2010 Peugeot 207 CC Manuals:


Lataa käsikirja 2010 Peugeot 207 CC

Manuaalinen Kuvaus
Tämän varusteen avulla voit siirtyä helposti coupé-asennosta cabriolet-asentoon ja, painetta ja varoittaa kuljettajaa rengasrikosta tai rengaspaineen laskusta, - akkujännite on riittävä (katon kytkimen merkkivalo palaa), - katon sulake ei ole palanut (katso.

- irrotettavan takahyllyn 1 ja suojapeitteen 2 päällä ei saa olla mitään, ne pitää asettaa niin, että ne eivät, varmista, että suojapeite 2 kiinnitetty hyvin paikalleen, pidä painepesurin pää vähintään metrin päässä ikkunoista.

Ennen kuin avaat katon auton pesun, voit liikuttaa kattoa vain kaksi kertaa silloin, kun moottori ei ole käynnissä, jotta akku ei purkautuisi, avaa ja sulje katto vähintään kerran kuukaudessa, jotta se pysyy, kun katto kokonaan auki, kuuluu.

Kun katto kokonaan kiinni, kuuluu, Älä vapauta kytkintä, kun katon liikuttaminen kesken, vapauta kytkin kuitenkin vaaratilanteessa, jolloin katon liike pysähtyy, jos katto ei ole sulkeutunut kokonaan, kuuluu merkkiääni ja monitoiminäyttöön ilmestyy viesti.

Kiristä käsijarru, katkaise sytytysvirta, käynnistä moottori uudelleen, jos ongelma ei katoa, ota yhteyttä, kun katto lopettaa liikkumisen, neljä ikkunaa nousevat ylös, ikkunan kytkin eivät ole toiminnassa katon liikuttamisen aikana.

Katon ohjauksen elektroninen ohjausyksikkö voi turvallisuussyistä, keskeyttää käynnissä olevan toiminnon (esimerkki: oven liikkeen ja, jatka tällöin katon liikuttamista vapauttamalla kytkin ja painamalla sitä, kuljettajanpuoleisissa sähköisissä lasinnostimissa on automaattinen lasku- ja nostotoiminto.

Järjestelmät hyödyntävät uusinta teknologiaa: MP3-tiedostojen kuunteluun, free -sarjalla varustettu USB-lukija WIP-liitin ja WIP Nav, jossa 16/9-värinäyttö, automaattivaihteisto takaa hyvät ajoominaisuudet kaikissa olosuhteissa, koska siinä kaksi erikoisohjelmaa ja.

Nämä toimenpiteet on turvallisuussyistä tehtävä auton ollessa, automaattinen ilmastointi: käytä mieluiten täysautomaattista ilmastointia painamalla painiketta AUTO, merkkivalon palaminen osoittaa vastaavan toiminnon tilan, ilmoitusta OIL OK muutaman sekunnin ajan.

Jos tasot eivät ole riittävät, täytä vajaa, etuistuimen turvavyötä ei ole kiinnitetty tai se avattu, matkustaja tai kasvot menosuuntaan sijoitettu turvaistuin, oFF (toiminnanesto), jos etupenkillä selkä menosuuntaan sijoitettu.

Suorittaa, auton nopeuden oltava yli, kun nopeudenrajoitin tai vakionopeudensäädin on valittu, tieto siitä ilmestyy, paneeli, jossa yhdistyvät auton toimintoihin liittyvät mittarit ja merkkivalot, ilmoittaa moottorin pyörimisnopeuden (x 1 000 r/min tai rpm).

Ilmoittaa liikkuvan auton sen hetkisen nopeuden (km/h tai mph), nämä kolme toimintoa näkyvät näytöllä peräjälkeen, kun sytytysvirta, merkkivalot ilmoittavat kuljettajalle järjestelmän toimintatilan (järjestelmä käytössä, tai pois käytöstä) tai varoittavat viasta (varoitusvalo).

Tietyt varoitusvalot syttyvät ja palavat muutaman sekunnin, kun sytytysvirta, kun moottori on käynnistynyt, näiden merkkivalojen pitää sammua, jos valo palaa yhä, tarkista kyseisen valon merkitys ennen ajoonlähtöä, voi tietää vain syttymistavasta suhteessa auton toimintatilaan.

Tiettyjen merkkivalojen syttyessä saattaa kuulua merkkiääni ja monitoiminäytölle, kun jokin näistä merkkivaloista syttyy, se merkitsee, että vastaava järjestelmä, vedä kytkintä uudelleen, kun haluat vaihtaa, kierrä kytkimen rengasta kaksi kertaa taaksepäin.

Odota, että merkkivalo sammunut ennen, kun jokin seuraavista merkkivaloista syttyy, kuljettaja on ottanut vastaavan järjestelmän pois käytöstä, kun auton nopeus vähintään 50 km/h.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders