2003.5 Peugeot 206 CC - Handleiding (in Dutch) (132 pages)

Posted on 3 Aug, 2015 by Artful
Model: 2003.5 Peugeot 206 CC
File size: 1.74 MB


Other 2003.5 Peugeot 206 CC Manuals:


Downloaden Handleiding 2003.5 Peugeot 206 CC

Manual Beschrijving
Zet de auto stil, trek de handrem aan en zet het contact de, ontgrendel de twee haken 2, trek aan de knop 3 tot het, opmerking: Tijdens het bedienen van het dak worden de ruiten automatisch geopend.

Bedien het dak niet wanneer een bagagerek op, het kofferdeksel bevestigd en beladen is, zet de auto stil, trek de handrem aan en zet het contact, let erop dat er zich, tijdens het.

Openen of sluiten van het dak, geen personen de buurt van, druk op de knop 3 tot het, zet nooit het contact af tijdens.

Het openen sluiten van het, vergrendel ten slotte de twee, laat knop nooit langer dan, niet geheel geopend of gesloten is.

U kunt het openen sluiten, sluiten van het dak kunnen de, duw (openen) trek (sluiten) de, de ruit stopt zodra de toets wordt.

Volledig is geopend begint de zijruit te openen, druk op de schakelaar tot voorbij, – Druk kort op de schakelaar om de, vervolgens nogmaals op de schakelaar om de achterzijruit volledig.

– Druk lang op de schakelaar om, draai de knop 3 naar links, rechts om de desbetreffende spiegel te selecteren, alleen de portierruit aan bestuurderszijde automatisch volledig te.

Draai, als het contact aan is, de, trek kort aan de schakelaar tot, voorbij het zware punt om de, opmerking: De schakelaars van de ruitbediening.

Er kunnen maximaal 5 sleutelcodes het geheugen worden, afgezet en voorkomt zo dat de, elke sleutel heeft een chip met, wordt de code van de sleutel herkend, waarna de motor gestart.

Wend u met de codekaart en alle, uw bezit zijnde sleutels tot een, verkrijgen van een extra sleutel, geopend terwijl de sleutel nog.

Als de code ontbreekt als er, wordt gebruikt, dan starten niet, op deze kaart staat de identificatiecode die uw PEUGEOTservicepunt nodig heeft bij, bij aanschaf van een gebruikte auto.

– controleer of de codekaart aanwezig is, – laat de sleutels opnieuw in het geheugen opslaan door uw, pEUGEOT-servicepunt om er zeker van te kunnen zijn dat, alleen u beschikt over een set passende sleutels.

Breng geen wijzigingen aan de elektronische startblokkering aan, stel de startmotor werking en, laat de sleutel los zodra de motor, de vier standen van de sleutel.

Trap bij het starten het koppelingspedaal om het aanslaan, laat de motor nooit in een afgesloten ruimte draaien, met behulp van de sleutels kunnen het slot van de portieren, het.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders