2012.5 Opel Insignia - Ägarmanual (in Swedish) (310 pages)

Posted on 9 Mar, 2017 by Spaulagain
Model: 2012.5 Opel Insignia
File size: 7 MB


Other 2012.5 Opel Insignia Manuals:


Hämta Manuell 2012.5 Opel Insignia

Manuell Beskrivning
Om detta inte är möjligt bör nackskyddet ställas i det högsta läget för mycket långa personer och i det lägsta läget för mycket korta personer. Ryggstödet får inte vara för att möjliggöra säker utlösning lutat för långt bakåt. De på kroppen genom gradvis frisläppär inte anpassade för personer som ning av bältet under en kollision.

Se till att bältena inte skadas av skor eller vassa föremål eller blockeras. Bältessträckarna kan över kroppen utan att det vrids och bara lösas ut en gång. Utför inga ändringar på bältessträckarnas komponenter eftersom bilens typgodkännande i så fall upphör att gälla.

Den töms också så systemet eftersom bilens typgodsnabbt att det ofta inte märks vid en kännande i så fall upphör att gälla. Ett barnsäkerhetskommer airbagsystemet för det en nyckelstyrd omkopplare på instrusystem får inte vara monterat. Systeskador om ett barn använder ett mets status kan inte fastslås och därbarnsäkerhetssystem samtidigt för får ingen person sitta i det främre som det främre passagerarsätets passagerarsätet.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders