2013 Opel Astra GTC - Ägarmanual (in Swedish) (220 pages)

Posted on 9 Mar, 2017 by Baldwin
Model: 2013 Opel Astra GTC
File size: 5.78 MB


Other 2013 Opel Astra GTC Manuals:


Hämta Manuell 2013 Opel Astra GTC

Manuell Beskrivning
Personer med känslig hud rekommenderas att inte använda den högsta inställningen under lång tid. I framsätena minskas belastningen på kroppen genom gradvis frisläppning av bältet under en kollision. Ett bältessträckare och förarplatsens alla barnsäkerhetssystem får airbags förblir aktiva.

Om barnsäkerhetssystem fästs med ett trepunktsbälte måste du ställa sätets höjdinställning i det högsta läget och se till att bilens säkerhetsbälte går framåt från den övre fästpunkten. Ställ in sätets ryggstödslutning så nära lodrätt läge som möjligt för att säkerställa att bältet är spänt på den sida där spännet sitter. Följ monteringsanvisningarna och ta bort lasthållaren när den inte används.

Vilken information som visas och hur den visas beror på bilens utrustning och på inställningarna. Vid användning av ljustuta då helljuset är avstängt förblir helljusassistenten på. Ljusstrålen svänger beroende på rattvinkeln och hastigheten vilket förbättrar belysningen i kurvor.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders