2017 Mazda MX-5 Kezelési útmutató (in Hungarian)

2017 Mazda MX-5 Kezelési útmutató
Posted on 4 May, 2018
Model: 2017 Mazda MX-5


Pages: 591
File size: 9 MB

Other 2017 Mazda MX-5 Manuals:


Letöltés Manual »

Kézi Leírás
A HLA funkció segít a vezetőnek álló helyzetből elindulni a lejtőn. Ha a vezető lejtőn állva felengedi a fékpedált és lenyomja a gázpedált, a funkció megakadályozza a jármű elgurulását. Meredek emelkedőn állva a fékerőt a rendszer automatikusan fenntartja a fékpedál felengedésekor.

A manuális sebességváltóval szerelt járműveknél a HLA lejtőn lefelé hátrameneti (R) fokozatban kapcsolt a sebességváltónál, felfelé haladáskor pedig valamelyik előremeneti fokozatba (nem a hátrameneti (R) fokozatba) kapcsolt a sebességváltó kar esetén lép működésbe. Az automatikus sebességváltóval szerelt járműveknél a HLA lejtőn lefelé hátrameneti (R) fokozatban kapcsolt fokozatválasztó kar, felfelé haladáskor pedig valamelyik előremeneti fokozatba kapcsolt fokozatválasztó kar esetén lép működésbe. Az ABS vezérlőegység folyamatosan figyeli a kerekek fordulatszámát.

Ha az egyik kerék blokkolni kezd, az ABS automatikusan oldja, majd újra működteti annak fékjét. A vezető egy kis vibrációt érzékel a fékpedálon és kattogó zajt hallhat a fékrendszerből. Ez az ABS működése esetén normális.



Manual Cover
2017 Mazda MX-5 Kezelési útmutató (in Hungarian) Image

General
Year2017
MakeMazda
ModelMX-5
FiletypePDF (Download)
LanguageHungarian
Pages591
File size9 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders