2017 Mazda CX-5 - Handleiding (in Dutch) (889 pages)

Posted on 24 Jun, 2017 by Afterland
Model: 2017 Mazda CX-5
File size: 9.34 MB


Other 2017 Mazda CX-5 Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Mazda CX-5

Manual Beschrijving
Controleer of de hendel in de uitgangspositie is teruggekeerd en of de rugleuning op zijn plaats vergrendeld is door te proberen deze even naar voren en naar achteren te duwen. Druk het achterste gedeelte van de schakelaar in om de stevigheid te verminderen. De achterzitting is vanaf de achterzijde van de auto moeilijk te overzien.

Wanneer de ontgrendelhendel wanneer rugleuningen met behulp van de de middelste rugleuning is afstandbediende ontgrendelhendel neergeklapt. Op een helling naar boven is het mogelijk dat de rugleuning niet neerklapt. Controleer alvorens de rugleuningen met behulp van de afstandbediende ontgrendelhendel neer te klappen of er zich geen beker in een achterste bekerhouder bevindt.

Als met de auto wordt gereden met onvergrendelde rugleuning kan deze onverwacht bewegen waardoor de zitpositie onstabiel wordt. Deze gordels zijn ook uitgerust met oprolautomaten met traagheidsvergrendeling die er voor zorgen dat de gordels geen hinder vormen wanneer ze niet gebruikt worden. Inzittenden die tijdens een botsing geen veiligheidsgordels dragen kunnen tegen iemand anders of tegen objecten in de auto geslingerd worden.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders