2013 Mazda CX-5 - Navigation handleiding (in Dutch) (50 pages)

Posted on 16 Jan, 2016 by Kilian
Model: 2013 Mazda CX-5
File size: 2.55 MB


Other 2013 Mazda CX-5 Manuals:


Downloaden Handleiding 2013 Mazda CX-5

Manual Beschrijving
Over uw MAP SD kaart 6, over gebruik van spraakbesturing met het navigatieapparaat 15, een reis plannen met gebruik van uw stem 17, over het bekijken van de kaart 20.

NP's tonen op de kaart 27, zet gesproken begeleiding uit / Zet gesproken begeleiding aan 28, over het verkrijgen van hulp 30, gebruik van Hulp om te rijden naar een plaatselijke dienst 30.

De wijze waarop u wordt gewaarschuwd wijzigen 37, bijwerken van uw apparaat met de nieuwe toepassing 42, verkrijgen van hulp bij het gebruik van uw navigatieapparaat 44, uw navigatieapparaat wordt ingeschakeld wanneer uw auto start en wordt automatisch.

Uitgeschakeld wanneer u de motor van uw auto stopzet, totdat een verbinding tot stand is gebracht tussen de audiobedieningseenheid en het, navigatieapparaat, toont het scherm audiogerelateerde informatie en is de Nav knop op de, onder extreme temperatuuromstandigheden bestaat de kans dat het navigatieapparaat niet.

Starten, echter als het apparaat in deze situatie niet automatisch opstart, uw automotor, stopzetten en de automotor opnieuw starten, opmerking: In bepaalde situaties is het mogelijk dat uw navigatiesysteem opnieuw, opstart wanneer u de sleutel in het contact van ACC-ON naar de motorstartpositie draait.

Worden voor alle tekst op het scherm, wanneer u het apparaat voor de eerste keer inschakelt, dient u een aantal vragen te, beantwoorden om het apparaat in te stellen, wanneer u uw navigatieapparaat voor de eerste keer start, kan het een aantal minuten duren.

Om uw GPS-positie te bepalen en uw huidige positie op de kaart te tonen, uw positie veel sneller gevonden worden, gewoonlijk binnen een paar seconden, in gebieden waar GPS ontvangst niet mogelijk is, zoals in tunnels, bestaat de kans dat uw, locatie niet accuraat bepaald kan worden.

Belangrijk: De GPS antenne bevindt zich in het dashboard, dus plaats geen voorwerpen op, in zeldzame gevallen is het mogelijk dat uw TomTom navigatiemodule niet correct opstart, niet meer op uw aanraking reageert, hoog of te laag is, wordt het systeem uitgeschakeld.

In zeldzame gevallen kan het nodig zijn uw navigatieapparaat te resetten, van uw apparaat, de automotor stopzetten en vervolgens de MAP SD kaart verwijderen, steek de MAP SD kaart opnieuw in en start de motor van de auto opnieuw, uw apparaat is niet geschikt voor gebruik bij extreme temperaturen en blootstelling hieraan.

De behuizing van het apparaat mag onder geen enkele voorwaarde geopend worden, gevaar opleveren en de garantie ongeldig maken, belangrijk: Als u uw auto verkoopt, dient u eerst alle persoonlijke informatie uit uw, settings aan en vervolgens Reset factory settings.

Raadpleeg de online handleiding voor de volledige bedieningswijze, afhankelijk van de regio waarin het systeem gebruikt wordt, kunnen er verschillen zijn de, functies/getoonde specificaties die gebruikt kunnen worden, uw navigatiesysteem wordt geleverd met een MAP SD kaart.

Land of van een groep landen, tomTom produceert regelmatig bijwerkingen, vooral voor kaarten en diensten zoals, sD kaart van uw navigatiesysteem in een computer te steken die aangesloten op het, als nadat uw nieuwe auto is afgeleverd binnen 60 dagen na het eerste gebruik van uw.

Navigatieapparaat een nieuwere versie van uw kaart beschikbaar is, kunt u deze kaart gratis, belangrijk: Om in aanmerking te komen voor de laatste nieuwe kaartgarantie dient u te, controleren of een nieuwe kaart beschikbaar is binnen de 60-dagen periode, recht op enkel één gratis kaartdownload.

Voor het insteken van uw MAP SD kaart in het navigatieapparaat van uw auto doet u het, opmerking: Gebruik uw MAP SD kaart enkel voor het bedienen en bijwerken van uw, belangrijk: Voor de veiligheid van kleine kinderen, de SD kaart buiten hun bereik houden.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders